FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός/Ποδηλασία: Στο βάθρο ο Τριπύλας στην Καλαμάτα-Διακριθείς και ο Βλάχος

Ημερομηνία: 01-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια ακόμη αγωνιστική παρουσία είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο το ποδηλατικό τμήμα του Φιλαθλητικού. Πιο αναλυτικά, την Κυριακή που μας πέρασε διεξήχθη στην γειτονική πόλη της Καλαμάτας ένας σημαντικός αγώνας στην κατηγορία των αναβάσεων, η «12η Ανάβαση Ταϋγέτου».

Με πλήθος συμμετοχών από διάφορα μέρη και δεδομένης της καλοκαιρινής διάθεσης του καιρού διεξήχθη απόλυτα πετυχημένα και όσοι συμμετείχαν το ευχαριστήθηκαν. Ο Φιλαθλητικός σε αυτόν τον αγώνα, απόστασης 44χλμ. περίπου εκ των οποίων τα 30 ανηφορικά, συμμετείχε με δύο ποδηλάτες, τον Γιάννη Τριπύλα και τον Γιώργο Βλάχο.

Ο Τριπύλας κάνοντας εξαιρετικό αγώνα και πιστοποιώντας την καλή κατάσταση που βρίσκεται, κατετάγη 5ος στην κατηγορία του ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών (βραβεύονται οι 6 πρώτοι). Σημαντική διάκριση σίγουρα για τον αθλητή από την Ζαχάρω.

Ο άλλος ποδηλάτης του συλλόγου, ο Γιώργος ο Βλάχος, τερμάτισε στη μέση περίπου της κατηγορίας του, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι μια υπολογίσιμη δύναμη στους Μάστερς Β που αποτελεί την πιο ανταγωνιστική κατηγορία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος