FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός: Λαμπρό γεγονός η «2η Ανάβαση Λάλα»

Ημερομηνία: 03-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε μια ηλιόλουστη μέρα διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας ποδηλασίας με την επωνυμία “2η Ανάβαση Λάλα», την περασμένη Κυριακή. Ο διοργανωτής σύλλογος Φιλαθλητικός και το τμήμα ποδηλασίας του διοργάνωσαν για δεύτερη φορά την ανάβαση αυτή, με νέα διευρυμένη διαδρομή που περιελάμβανε και την ανηφόρα στο Πούσι με το φυσικό κάλλος που την χαρακτηρίζει και τερματισμό στην διασταύρωση προς Κούμανι. Συνδιοργανωτής ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το όλο εγχείρημα. Οι συμμετοχές πολλές, το θέαμα πλούσιο, το επίπεδο υψηλό, η οργάνωση άρτια. Όλα αυτά χαρακτήρισαν την 2η Ανάβαση Λάλα. Νικητής του αγώνα μετά από συγκλονιστική μάχη μέχρι τα τελευταία 5 χλμ. ο Κίμων Τζαννής από την Θησέα Α.Ο., που κάνοντας επίθεση στο τέλος κατάφερε να ξεπεράσει και να ξεφύγει από τον επίσης άξιο ποδηλάτη και δυνατό αντίπαλο Φίλιππο Λυριντζή από τον Ευκλή Καλαμάτας, πρωταθλητή φέτος στους Μάστερς.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

SPORTIVE
1) ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2) ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
3) ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
4) ΑΝΝΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
5) ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
6) ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

SPORTIVE ΠΑΙΔΕΣ
1) ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
2) ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ
1) ΤΖΑΝΝΗΣ ΚΙΜΩΝ (ΘΗΣΕΑΣ)
2) ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Π.Ο.ΠΑΤΡΑΣ)
3) ΜΙΚΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ)

ΕΦΗΒΟΙ
1) ΚΟΡΔΑΣ ΜΑΡΚΟΣ (Π.Ο.ΠΑΤΡΑΣ)
2) ΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Π.Ο.ΠΑΤΡΑΣ)

ΜΑΣΤΕΡΣ Α
1) ΛΥΡΙΝΤΖΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)
2) ΜΠΑΣΚΟΥΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (Π.Ο.ΠΑΤΡΑΣ)
3) ΠΕΝΤΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΙΛΟΣ-ΗΛΙΑΣ (ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ)
4) ΤΣΙΓΚΡΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ)

ΜΑΣΤΕΡΣ Β
1) ΦΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ (Π.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ)
2) ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Π.Ο ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)
3) ΦΟΥΝΤΑΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ (Π.Ο.ΠΑΤΡΑΣ)
4) ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ)
5) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ)
6) ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ)

ΜΑΣΤΕΡΣ Γ
1) ΡΗΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)
2) ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΖΕΥΣ Π.Ο.)
3) ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (Π.Ο. ΠΑΤΡΑΣ)
4) ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Π.Ο. ΠΑΤΡΑΣ)
5) ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ)
6) ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1) ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ)

ΜΑΣΤΕΡΣ Δ
1) ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΠΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)
2) ΣΟΝΙΚΙΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ (Π.Ο. ΠΑΤΡΑΣ)

Ο Πρόεδρος του Φιλαθλητικού, κ. Δημήτρης Βλαχαντώνης, τόνισε σε ανακοίνωσή του: «Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Γεωργόπουλο για την αγαστή συνεργασία στην διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα, τους Ποδηλάτες Ζαχάρως που μας βοήθησαν για μια ακόμη φορά στην Γραμματειακή υποστήριξη, την ΜΟΤΟΛΕΑ που έφερε με επιτυχία το έργο της φύλαξης των ποδηλατών εις πέρας, τον σύλλογο του Λάλα που μας παρείχαν κάθε διευκόλυνση και όσον αφορά τις απονομές, τους Σαμαρείτες του Πύργου που προσέφεραν τα μέγιστα όσον αφορά την περίπτωση κάποιου τραυματισμού, τις εθελόντριες Ελένη Μπούσδα και Ευγενία Βαγγέλη που βοήθησαν πολύ σε όποιο πόστο τους ζητήθηκε, και τέλος τους χορηγούς μας το κατάστημα ποδηλάτων του κ. Παναγιώτη Διαμαντόπουλου “Panos Bikes”, το κατάστημα επίσης ποδηλασίας του κ. Κώστα Κούβελα “Kostas Bikes”, το εστιατόριο “ΔΗΜΗΤΡΑ” του κ. Άγγελου Γαλανόπουλου, το Εμπόριο Αγροτικών Προϊόντων του κ. Κώστα Ζούγρα, και το Κέντρο Οπτομετρίας και θεραπείας της όρασης “PILOT VISION” και προσωπικά τον κ. Γιώργο Μπουκάρα. Τέλος να ευχαριστήσουμε τα σωματεία, Π.Ο. Πατρών, Ποδηλατοδρόμος Πύργου, Ζευς Π.Ο., Ευκλη Καλαμάτας, Π.Ο Τρίπολης, ΠΑΣ Ιωαννίνων και Θησεα, για την παρουσία τους στην Ανάβαση Λάλα και την στήριξή τους στον αγώνα, καθώς και όσους αθλητές και συνοδούς συμμετείχαν».
Στις απονομές παραβρέθηκε, ως εκπρόσωπος του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, η Αντιδήμαρχος κα Ρόη Αντωνοπούλου, που έδωσε τα συγχαρητήριά της για την διοργάνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος