FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός: Ασημένιοι οι Μικελόπουλος, Κληρονόμου στο “L’etape by tour de France” της Αρχ. Ολυμπίας

Ημερομηνία: 03-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση του ποδηλατικού τμήματος του Φιλαθλητικού ήρθε να προστεθεί στην αγωνιστική δραστηριότητα που επιδεικνύει φέτος η ομάδα του Πύργου. Πρόκειται για το “L’etape by Tour de France”, έναν αγώνα που για πρώτη φορά διεξάγεται στην χώρα μας και σε επίπεδα οργάνωσης ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα.

Σε αυτόν τον αγώνα που εκκίνησε από την Αρχαία Ολυμπία ο Φιλαθλητικός παρατάχθηκε με τους Κώστα Κούβελα, Παναγιώτη Τσόκο, Νίκο Χριστοδουλόπουλο, Φώτη Χριστοδουλόπουλο, Γιώργο Νικολακόπουλο, Χρήστο Ψυχομάνη, Γεωργία Κληρονόμου, Κυριάκο Μικελόπουλο και Ανδρέα Τρυφωνόπουλο.

Όλοι έτρεξαν την διαδρομή των 75χλμ. και μόνο ο Κώστας Κούβελας επέλεξε την διαδρομή των 150 χλμ., στην οποία διακρίθηκε βγαίνοντας 23ος στην γενική κατάταξη στους 220 συμμετέχοντες…

Ταυτόχρονα όμως ο Φιλαθλητικός πανηγύρισε και δύο βάθρα. Η Γεωργία Κληρονόμου, πιστή στο ραντεβού της με τα μετάλλια, μετά από εξαιρετικό αγώνα, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την δυναμική που έχει αναπτύξει.

Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία του και για τον Κυριάκο Μικελόπουλο που κάνοντας εξαιρετικό αγώνα, πέτυχε μεγάλη διάκριση σε μια ευρέως ανταγωνιστική κατηγορία, και έφερε ένα ακόμη μετάλλιο στην ομάδα του Πύργου. Οι υπόλοιποι ποδηλάτες του συλλόγου πέτυχαν όλοι αξιοπρόσεκτες επιδόσεις με καλά πλασαρίσματα στην γενική κατάταξη και άπαντες στο πάνω μισό της λίστας των συμμετεχόντων.

Αυτό από μόνο του καταδεικνύει την βελτίωση του επιπέδου του τμήματος σε σχέση με άλλες χρονιές και τον ούριο άνεμο που φυσάει πια σε αυτό…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος