FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαρμονική Λεχαινών: Η αρχή έγινε αλλά δεν… φτάνει!

Ημερομηνία: 25-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Η Φιλαρμονική Λεχαινών χρειάζεται την οικονομική βοήθεια των φίλων της για την αξιοπρεπή  εγκατάσταση και λειτουργία της στον νέο χώρο των αποθηκών του ΑΣΟ

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Στο νέο της «σπίτι» στο κτίριο των ανακαινισμένων αποθηκών του ΑΣΟ Λεχαινών που της παραχώρησε ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης, βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο, η Φιλαρμονική Λεχαινών ‘ΟΡΦΕΥΣ’ που προσπαθεί πλέον να βρει τα πατήματά της και να εγκατασταθεί αξιοπρεπώς στον καινούργιο αυτό χώρο και για  αυτό ποντάρει στην βοήθεια των φίλων της, υλική η οικονομική. Η μεταφορά και η τοποθέτηση μόνο των οργάνων και των λιγοστών επίπλων που είχαν στην διάθεσή τους  δεν επαρκεί για να γίνει ο χώρος λειτουργικός, αφού είναι ένα κτίριο παντελώς άδειο που διαθέτει μόνο ηλεκτροδότηση ( ρεύμα) και τίποτα παραπάνω. Προφανώς χρειάζονται πολύ περισσότερα πράγματα και η Φιλαρμονική δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τα αποκτήσει. Ειδικά τώρα το χειμώνα, σε ένα αχανή χώρο χωρίς καν θέρμανση, ούτε πρόβες δεν θα μπορούν να κάνουν χωρίς… παλτό!

Έτσι, οπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Λεχαινών κ. Ανδρέας Μίγκος, η μετεγκατάστασή  τους στον συγκεκριμένο χώρο είναι μόνο η αρχή, γιατί   στη συνέχεια χρειάζεται να γίνουν πολλά πράγματα για να είναι ο χώρος πιο λειτουργικός για τα παιδιά της Φιλαρμονικης και βεβαίως στην πορεία να μπορέσουν να αποκτήσουν και μια αίθουσα συναυλιών.

« Πρέπει να γίνουν διαμορφώσεις και χωρίσματα, να μπει θέρμανση, συναγερμός, ηχομόνωση, ντουλάπες, φωριαμοί, βιβλιοθήκες, γραφεία, αγορά και νέων οργάνων, δημιουργία αίθουσας συναυλιών και άλλα. Για όλα αυτά προσπαθούμε καθημερινά να τα υλοποιήσουμε και γι αυτό ζητάμε την βοήθεια, μικρή ή μεγάλη, όλων των φίλων της Φιλαρμονικής σε υλικά ή και σε χρήματα.. Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσόν στο λογαριασμό της Φιλαρμονικής Λεχαινών στην Τράπεζα Πειραιώς. IBAN ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

GR39 0172 5300 0055 3006 1977 853

Δικαιούχος βγαίνει ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΜΟΥΣΩΝ ΛΕΧΑΙΝΏΝ ΟΡΦΕΥΣ

Αν κάποιος επιθυμεί να προσφέρει κάτι σε υλικά μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνα 6945895107 ή 6984363221 ή 6984994267 που ανήκουν στον πρόεδρο της Φιλαρμονικής και σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος