FOLLOW US: facebook twitter

Φιλανθρωπικός αγώνας: Όλοι στο Στάδιο Πύργου για την μικρή Διονυσία-Τα ρόστερ των ομάδων

Ημερομηνία: 15-12-2021 | Συντάκτης:

Σήμερα στις 4μ.μ. ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ επίλεκτων διεθνών ποδοσφαιριστών και επίλεκτων Ηλείας


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Σήμερα στις 4μ.μ. όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Στάδιο Πύργου, εκεί όπου θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα σε επίλεκτους διεθνείς ποδοσφαιριστές, προεξάρχοντος του Γιώργου Καραγκούνη και επίλεκτους ποδοσφαιριστές από την Ηλεία. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό αγώνα που γίνεται για την οικονομική στήριξη της οικογένειας της 4χρονης Διονυσίας Ροδοπούλου, η οποία διαγνώστηκε πριν ένα χρόνο με όγκο στον εγκέφαλο κι έχει κάνει ήδη δύο χειρουργεία. Η μικρή Διονυσία δίνει μεγάλο αγώνα εδώ κι ένα χρόνο με πολλές χημειοθεραπείες και τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα. Ο Δήμος Πύργου και δη το Γραφείο Εθελοντισμού μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη αποφάσισαν την διοργάνωση του σημερινού ματς για την 4χρονη Διονυσία και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για να στηριχτεί ο μεγάλος αγώνας που δίνει, για την συνέχιση της θεραπείας της. Το παιχνίδι θα έχει διάρκεια 70 λεπτά (δύο 35λεπτα), ενώ η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.

 

Τα ρόστερ των ομάδων

Η ομάδα των επίλεκτων διεθνών ποδοσφαιριστών απαρτίζεται από σπουδαία ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Γιώργος Καραγκούνης, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Βασίλης Λάκης, Νίκος Νταμπίζας, Άγγελος Μπασινάς κ.α., ενώ μαζί τους θα αγωνιστούν και οι Σάκης Θεοδωρακόπουλος, Δημήτρης Αρβανίτης, Ντέγιαν Μιλοσέσκι, Νίκος Δαβουρλής, Αντώνης Λιόσης, Σάκης Τζανέτος, Ανδρέας Αντωνόπουλος και Γιώργος Τσαντίλης. Προπονητής τους θα είναι ο Κώστας Μπακάλης.

Την ομάδα επίλεκτων Ν. Ηλείας θα κοουτσάρουν οι Ανδρέας Τρυφωνόπουλος-Νίκος Αντωνόπουλος και απαρτίζεται από τους εξής: Κουρλός, Κουτρουμπής, Κολόκας, Μπρης, Τσαγκάρης, Δούλος, Καράμπελας, Γιαννακόπουλος, Βασιλικόπουλος, Δαλαβούρας, Π. Κουτσογιαννάκης, Τσίτσος, Γεωργιόπουλος, Νώντας Αβραμόπουλος, Παργινός, Μανέτας, Σωκράτης Παπαγεωργίου, Μπάμπης Χριστακόπουλος, Μπαχούρος, Καρβουνιάρης, Θανάσης Καλαντζής (Ολυμπιάδα).

Ο Δήμος Πύργου, σε ανακοίνωσή του, απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους πολίτες της Ηλείας, να παραβρεθούν στον σημερινό αγώνα και να στηρίξουν την μικρή Διονυσία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος