FOLLOW US: facebook twitter

Φιλανθρωπικό τουρνουά Ακαδημιών: Αμέριστη στήριξη στον Κώστα Μάντεση

Ημερομηνία: 08-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι τρεις Ακαδημίες ποδοσφαίρου Α.Σ. Αίολος Πύργου, Σχολή Ολυμπιακού Πύργου και Juniors Academy διοργάνωσαν την Κυριακή με απόλυτη επιτυχία το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών με απώτερο σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Κώστα Μάντεση, που πρόσφατα καταστράφηκε ολοσχερώς το σπίτι του από πυρκαγιά. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στα Αθλητικά Κέντρα Aiolos Sports Center, Ferekidis Sports Club και Rigas Athletic Center. Στο Rigas Athletic Center διεξήχθησαν αγώνες για τις ηλικιακές κατηγορίες Κ8 (2015-16) και Κ10 (2013-14), στο Aiolos Sports Center για την ηλικιακή κατηγορία Κ12 (2011-12) και στο Ferekidis Sports Club για τις ηλικιακές κατηγορίες Κ6 (2017-18) και Κ14 (2009-10).

Στο τουρνουά πήραν μέρος κι άλλες ακαδημίες όπως του Πανηλειακού, του Αστέρα Αμαλιάδας, των Λεόντων Αμαλιάδας, του Πέλοπα Πελοπίου και του Κένταυρου Μαγούλας και συμμετείχαν δεκάδες μικροί αθλητές. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «πραγματικά όλοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια του συμπολίτη μας, να ανοικοδομήσει την κατοικία του, που υπέστη ολική καταστροφή εξαιτίας πυρκαγιάς πριν από μερικές ημέρες. Άλλωστε σκοπός των Ακαδημιών μας εκτός από την εκμάθηση του ποδοσφαίρου είναι να εμφυσήσουμε στους νεαρούς μας αθλητές το πνεύμα της ανθρωπιάς και της ανθρώπινης αλληλεγγύης».

Οι διοργανωτές Κώστας Σκαρτσιάρης, Τάσος Φερεκίδης και Θοδωρής Βαγγόπουλος ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους τις ακαδημίες Πανηλειακού, Αστέρα Αμαλιάδας, Λεόντων Αμαλιάδας, Πέλοπα Πελοπίου και Κένταυρου Μαγούλας που συμμετείχαν με δεκάδες αθλητές καθώς και τους πολυάριθμους γονείς που έγιναν ενεργά μέλη αυτής της δράσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος