FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Φιγαλεία: Επιχείρηση καθαρό Πιπίλειο από δήμο Ζαχάρως και εθελοντές

Ημερομηνία: 28-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Αρωγός από τη πρώτη στιγμή στη προσπάθεια να ξαναζωντανέψει το Πιπίλειο Γήπεδο Μπάσκετ στη Βαγένα στάθηκε ο Δήμος Ζαχάρως-Φιγαλείας με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτει, στις πρόσφατες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα εκεί λόγο των περιστάσεων του COVID-19, διότι ακόμα δεν έχουν εγκριθεί από το κράτος, οι προσλήψεις του νέου προσωπικού καθώς και των οδηγών, ωστόσο με συνεργασία και καλή διάθεση βρέθηκαν λύσεις για να υλοποιηθεί η δράση του καθαρισμού.

Ο νεοσύστατος Σύλλογος Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας ευχαριστεί θερμά και δημόσια το Δήμαρχο Κώστα Αλεξανδρόπουλο και τους Αντιδήμαρχους Βλάχο, Σκαλτσά, Αλτάνη και Καλογερόπουλο για τη πολύτιμη βοήθειά τους, ο καθένας μέσω των αρμοδιοτήτων του με σκοπό να ολοκληρωθούν με επιτυχία όλες οι εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα εκεί.

Σε ένα γήπεδο, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια είχε αφεθεί στη τύχη του, με τη στήριξη του δήμου και την εθελοντική εργασία νέων της περιοχής, άλλαξε έστω και στο ελάχιστο εικόνα. Βάφτηκε μέρος των κερκίδων, βάφτηκαν οι μπασκέτες, άλλαξαν τα δίχτυα, απομακρύνθηκαν τα χώματα και οι πέτρες, κόπηκαν τα χορτάρια και κλαδεύτηκαν δέντρα, έγινε ολικό σχεδόν πλύσιμο του χώρου και των κερκίδων, άλλαξε ο φωτισμός με νέου τύπου LED κ.α. Φυσικά,αναμένονται ακόμα και άλλα να γίνουν όπως ο καθαρισμός των ρεμάτων εντός γηπέδου, επιπλέον βαψίματα κ.α.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στα μέλη του συλλόγου, τους νέους, οι οποίοι με εθελοντική εργασία βοήθησαν στον καθαρισμό, το βάψιμο και επίσης στο Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιγαλείας Νίκο Λαμπρόπουλο, στον Ηλεκτρολόγο Σπύρο Παπανικολάου, στον Εργολάβο Ιωάννη Τρίμη για την εθελοντική διάθεση μηχανήματος έργου, στο Χαράλαμπο Αποστολόπουλο που ανήκει στο προσωπικό του δήμου στη ΔΕ Φιγαλείας, στο Βασίλη Καπογιάννη για την εθελοντική διάθεση φορτηγού.

Τέλος, ολικό πλύσιμο πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του δήμου και εθελοντές στο Μοναστήρι Ζούρτσας εντός και εκτός του χώρου με σκοπό να παραδοθεί καθαρό για την μεγάλη εορτή του 15αύγουστου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος