FOLLOW US: facebook twitter

Φιέστα για Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου

Ημερομηνία: 17-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Λ. Αστέρας με το κύπελλο του πρωταθλητή της Α2.

Σήκωσε το κύπελλο του πρωταθλητή της Α2, το βράδυ της Κυριακής, στην πλατεία του Σκουροχωρίου

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Άρης Κουλούρης, έκανε την απονομή.

Ο πρωταθλητής της Α2 Κατηγορίας, Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου, γιόρτασε το βράδυ της Κυριακής τον τίτλο στην Α2 και την άνοδο στην Α1 Κατηγορία, στην πλατεία του Σκουροχωρίου, όπου έγινε η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Άρη Κουλούρη. Το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου από την κοινότητα καθώς και χορηγοί που στηρίζουν την ομάδα και όλοι μαζί γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας, που επιβραβεύτηκε με την πρωτιά και την άνοδο.

Οι Νίκος και Διονύσης Σταματελάτος, Μέλτης Βασιλακόπουλος, Λεονάρντο Αγκόλι και Γιάννης Μουρούτης με την κούπα του πρωταθλητή.

Στην φιέστα του Λ. Αστέρα παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο πολιτευτής της Ν.Δ., Λευτέρης Βαρουξής, τον οποίο ο Λ. Αστέρας ευχαριστεί για την χορηγία των αναμνηστικών φανελών του πρωταθλητή της Α2 κατηγορίας, που φορούσαν την Κυριακή όλοι στην ομάδα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πύργου «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», Στάθης Καννής, και ο πρόεδρος της κοινότητας Σκουροχωρίου, Γιάννης Σιδηροκαστρίτης.

Μετά και την απονομή, ο Λ. Αστέρας θα ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 Κατηγορία, εντούτοις πρωταρχική επιθυμία και επιδίωξη των ανθρώπων της ομάδας είναι η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Σκουροχωρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος