FOLLOW US: facebook twitter

10o Διεθνές Φεστιβάλ δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης: «Μεσαιωνικές νύχτες Κάστρου-Των αστεριών και της Αγάπης» την Κυριακή 1/8

Ημερομηνία: 30-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Την αυλαία των φετινών εκδηλώσεων του στο κάστρο Χλεμούτσι, ανοίγει την Κυριακή 1η Αυγούστου, το Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας- Κυλλήνης, όπου στις 9.00 το βράδυ ξεκινάει για 4η χρονιά το αγαπημένο και βραβευμένο με Tourism Awards οπτικοακουστικό θέαμα «Το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου – Τα παραμύθια των Αστεριών και της Αγάπης»  του Γιώργου Βούκανου.  Με νέα θεματική μουσικά θέματα και με την χρησιμοποίηση για πρώτη φορά της ψηφιακής τεχνολογίας του Ολογράμματος – 3d Hologram και του Video 3d Mapping. Οι αγαπημένοι μύθοι και παραμύθια αγάπης του Κάστρου που έχει γράψει η Μαίρη Βούκανου, ερμηνεύονται από την αγαπημένη πλέον στο κοινό της Ηλείας Άντα Αθανασοπούλου, στις αφηγήσεις και την σκηνοθετική επιμέλεια θα είναι ο αγαπημένος  ηθοποιός Αστέριος Πελτέκης και η ταλαντούχα Χρύσα Ρώμα που θα μας οδηγήσουν σε ένα ονειρικό ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ . ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ταξίδι στους Μύθους και τα παραμύθια του Κάστρου.

Η Μουσική είναι του Γιώργου Βούκανου, τα κείμενα και οι στίχοι της Μαίρης Βούκανου, ενώ θα ακουστούν τραγούδια σε ποίηση Τάκη Χρυσούλη, Ελένης Μουζάκης Μπουρίτσα, και Έφης Παναγοπούλου. Το 3d Mapping δημιουργεί ο Γιάννης Ντουσιόπουλος και η ομάδα του. Οι επόμενες παραστάσεις είναι Κυριακή 8 Αυγούστου και στη Νύχτα Πανσελήνου του Υπουργείου Πολιτισμού 22 Αυγούστου. Το Μυστικό Τραγούδι του κάστρου Πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας του Υπουργείου Πολιτισμού.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος