FOLLOW US: facebook twitter

Φαντασμαγορική βραδιά στον Πύργο!

Ημερομηνία: 17-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα άναψε χθες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε παραμυθένιο σκηνικό

– Η πρώτη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του δήμου έκλεισε με συναυλία της Πένυς Μπαλτατζή


Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Μια μαγική Χριστουγεννιάτικη βραδιά με ένα φαντασμαγορικό σκηνικό που είχε όλα εκείνα τα συστατικά του παραμυθιού που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους τέτοιες μέρες, έζησαν χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Πύργου όλοι όσοι συμμετείχαν στην μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο δήμος. Χαρούμενες φωνές και χαμογελαστές φατσούλες πλημμύρισαν από το απόγευμα την κεντρική πλατεία Σάκη Καράγιωργα, ενώ η Φιλαρμονική Πύργου Απόλλων από νωρίς είχε ξεκινήσει τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια της στους δρόμους της πόλης και λίγο αργότερα πήρε τη θέση της δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μια βραδιά έκπληξη κυρίως για τους μικρούς φίλους του Πύργου, με πολλά παιχνίδια, εκπλήξεις, χορό και γιορτινές μελωδίες. Οι φανταστικοί ξυλοπόδαροι που βρίσκονταν στην πλατεία ανάμεσα στα παιδιά έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ ακολούθησε ένα συναρπαστικό θέαμα με μαγικές φωτιές, φωτεινά χούλα χουπ κι έναν ποδηλάτη που με το παλιό μεγάλο του ποδήλατο έκανε παιχνιδιάρικες βόλτες ανάμεσα στον κόσμο. Τη σκυτάλη πήρε στις 7.30 το απόγευμα, η σχολή χορού ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ όπου μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έδωσε μια εξαιρετική παράσταση με μοναδικές χορευτικές φιγούρες από τους χορευτές της.
Στις 8 ακριβώς ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μετρώντας αντίστροφα έδωσε το σινιάλο και “άναψε” το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στέλνοντας τις ευχές του σε όλον τον κόσμο, ενώ δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και έκαναν τη νύχτα μέρα! Ένα πραγματικά φαντασμαγορικό θέαμα που φώτισε όλη την πόλη. Ο δήμαρχος έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλα τα παιδιά και κυρίως στα παιδιά που είναι σε καραντίνα να έχουν και πάλι την υγεία τους , με την ευχή να νικήσουμε όλοι γρήγορα τον κορονοϊό και να κερδίσουμε πάλι τις ζωές μας. Ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία και χαρά για όλον τον κόσμο.

Αμέσως μετά, η συνέχεια ήταν… μουσική και ο κόσμος χόρεψε και διασκέδασε με την εξαίρετη τραγουδίστρια Πένυ Μπαλτατζή και την ορχήστρα της που ερμήνευσε διάσημα χριστουγεννιάτικα τραγούδια ξένων καλλιτεχνών όπως FrankSinatra,NatKingCole,EllaFitzgerald κ.α. και βεβαίως τα δικά της πανέμορφα τραγούδια απογειώνοντας τη διασκέδαση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος