FOLLOW US: facebook twitter

Φαντασμαγορική η έναρξη του 3ου Καρναβαλιού Βαρθολομιού – Την Καθαρά Δευτέρα η Καρναβαλική παρέλαση

Ημερομηνία: 18-02-2020 | Συντάκτης:

Φαντασμαγορική ήταν η έναρξη του 3ου Καρναβαλιού Βαρθολομιού το Σάββατο το βράδυ στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη που πλημμύρισε από κόσμο και γκρουπάκια με αποκριάτικες στολές, σε ένα τρελό αποκριάτικο πάρτι που στόχο είχε να μας δώσει μια μικρή γεύση από όλα όσα ετοιμάζει η οργανωτική επιτροπή για την Καρναβαλική παρέλαση την Καθαρά Δευτέρα. Το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος , ο αντιδήμαρχος Πάνος Θεοδωρακόπουλος όπως και το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου.

Δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό με την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Βαρθολομιού, μουσικές, χοροί, σοκολατοπόλεμος, φιγούρες της Ντίσνεϋλαντ ζωντάνεψαν καλώντας τα παιδιά στη σκηνή, μια ατέλειωτη γιορτή που σκόρπισε κέφι και χαρά με τον dj Γιάννη Φουρνομίτη. Κατά την διάρκεια της πανηγυρικής έναρξης του Καρναβαλιού έκανε έντονη την παρουσία του το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου ενώ παρουσιάστηκαν τα 14 γκρουπ που θα συμμετέχουν στην Καρναβαλική παρέλαση μαζί με 12 άρματα.

Το 3ο καρναβάλι Βαρθολομιού που θα παρουσιάσουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Κάλλια Ελευθερίου, διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης μαζί με τον δήμο Πηνειού και τους τοπικούς συλλόγους και σχολεία που στηρίζουν την μεγάλη αυτή γιορτή μαζί με πολλούς εθελοντές.

Το Βαρθολομιό μετρά ήδη αντίστροφα για το μεγαλύτερο Καρναβαλικό γεγονός της περιοχής, ανήμερα Καθαρά Δευτέρα, ώρα 15,30 το μεσημέρι στην πλατεία Αγίου Ιωάννη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος