FOLLOW US: facebook twitter

Εξυπηρέτηση δημοτών ευπαθών ομάδων και υπερηλίκων κατ΄οίκον από τον δήμο Ζαχάρως

Ημερομηνία: 19-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την παροχή Κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης δημιουργώντας άμεσα γραμμή υποστήριξης μη αυτοεξυπηρετούμενων και αδύναμων δημοτών του, μέσω των υπηρεσιών του, του ΚΔΑΠ, του προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι και του Κέντρου Κοινότητας, αποφάσισε ο δήμος Ζαχάρως. Άτομα του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» με τα οχήματα του προγράμματος και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης για τους εργαζόμενους, θα τους παρέχουν τα άκρως απαραίτητα για την καθημερινή υποστήριξη στο σπίτι τους.

Όπως επισημαίνει με έγγραφό της η αντιδήμαρχος κ. Δήμητρα Σκαλτσά, η απόφαση αφορά την εξυπηρέτηση υπερηλίκων που ζουν μόνοι, ευπαθών ομάδων  και ΑΜΕΑ με την παροχή υπηρεσιών κατόίκον διανομής ειδών ν πρώτης ανάγκης όπως αγορά τροφίμων, συνταγογραοφούμενων φαρμάκων κλπ.

Οι δημότες που θα ζητήσουν αυτού του είδους την εξυπηρέτηση  δεν θα καλύπτονται με οικονομική στήριξη γιατί δεν μπορεί να την καλύψει ο δήμος. Η εξυπηρέτηση από τις παραπάνω υπηρεσίες θα καλύπτεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.  Οι δημότες των παραπάνω κατηγοριών μπορούν να απαευθυνονται στα τηλέφωνα 2625360512 και φαξ  26250 33650.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος