FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για εξωτερική σκίαση ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Ημερομηνία: 08-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Τα εξωτερικά συστήματα σκίασης είναι εξαιρετικά σημαντικά για τον χώρο σας μιας και πέραν της χρησιμότητας που προσφέρουν, συμβάλλουν και αισθητικά σε αυτόν. Με τον όρο χρησιμότητα, αναφερόμαστε στην προστασία και την ασφάλεια από τα καιρικά φαινόμενα και τους μη ευπρόσδεκτους επισκέπτες/ αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών (αν μένετε σε ισόγειο) ή των γειτόνων (αν μένετε σε όροφο).

Δεδομένου ότι o κάθε χώρος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και δεν ταιριάζουν όλα τα συστήματα σε όλα τα είδη κατοικιών, σας παρουσιάζουμε τα παρακάτω επικρατέστερα συστήματα εξωτερικής σκίασης, με γνώμονα το τρίπτυχο Καινοτομία, Λειτουργικότητα και Γούστο προκειμένου να έχετε δυνατότητα επιλογής ως προς το σύστημα που ανταποκρίνεται καλύτερα στον χώρο σας.

Οι 5+1 προτάσεις για τις οποίες θα γίνει λόγος είναι οι εξής: Τέντες, Πέργκολες, Κασετίνες, Ιστία σκίασης, Εφελκυόμενες κατασκευές και Ομπρέλες!

1. Τέντες

Οι τέντες παρέχουν απόλυτη σκίαση και προστασία από τον ήλιο και τη βροχή, προφυλάσσοντας γενικότερα την εξωτερική επιφάνεια του οικήματος.

2. Πέργκολες

Οι πέργκολες είναι ιδιαίτερη κατασκευή και το χαρακτηριστικό που την κάνει να διαφοροποιείται έναντι των άλλων, είναι το γεγονός ότι μπορεί να καλύπτει (και άρα να παρέχει προστασία) επιφάνεια πολλών τετραγωνικών. Προτείνονται για βεράντες, μπαλκόνια και χώρους εστίασης.

3. Κασετίνες

Οι κασετίνες ξεχωρίζουν χάρη του καινοτόμου σχεδιασμού και της τεχνολογίας τους αλλά και της μεγάλης διάρκειας ζωής τους.

4. Εφελκυόμενες κατασκευές

Οι εφελκυόμενες κατασκευές με διάτρητο πανί είναι ένα σύστημα σκίασης, το οποίο ναι μεν παρέχει εν μέρει σκίαση αλλά παρέχει ένα μοναδικά αισθητικό αποτέλεσμα στον χώρο σας.

5. Ομπρέλες

Οι ομπρέλες είναι μια πολύ πρακτική επιλογή για τον κήπο σας, ωστόσο επιλέγεται κυρίως σε καταστήματα εστίασης μιας και αποτελεί την οικονομικότερη λύση.

Πηγή: tentes-braimis.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος