FOLLOW US: facebook twitter

Εξωστρεφής σχεδιασμός από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηλείας

Ημερομηνία: 05-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία, Πολιτική

Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου. Στη συνεδρίαση, που διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης, συμμετείχαν ο συντονιστής Γιώργος Σαϊτάς, ο Μάκης Θεοφιλάτος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και οργανωτικός υπεύθυνος, ο βουλευτής Διονύσης Καλαματιανός, οι πρώην βουλευτές Δημήτρης Μπαξεβανάκης και Μάκης Μπαλαούρας, καθώς και νέα μέλη που έχουν εγγραφεί στον ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους μήνες.

Στη συνεδρίαση επισημάνθηκε ηυπεύθυνη στάση που τήρησε το κόμμα στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, σε αντιδιαστολή με την ανευθυνότητα, τη δημαγωγία και τον άκρατο λαϊκισμό που επέδειξε η ΝΔ στο παρελθόν, σε αντίστοιχες δύσκολες περιόδους για τη χώρα. Έγινε διεξοδική συζήτηση για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αγρότες και κυρίως ο κόσμος της αγοράς εξαιτίας της ανεπάρκειας των κυβερνητικών αποφάσεων που αδιαφορούν για την τραγική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Επισημάνθηκε ότι τα μέτρα που εξαγγέλλει η κυβέρνηση ευνοούν τις ανεξέλεγκτες απολύσεις, επιδοτούν την ανεργία και όχι την εργασία, ενώ αφήνουν απροστάτευτους εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Υπογραμμίστηκε ότι, παρά τη συντονισμένη επικοινωνιακή «προστασία» που απολαμβάνει η ΝΔ, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί καθώς η αγορά στενάζει και η καθημερινότητα για εκατομμύρια πολίτες επιδεινώνεται δραματικά. Τονίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα βρίσκεται δίπλα στους πληττόμενους συμπολίτες μας, με εξωστρεφείς δράσεις, συναντήσεις, περιοδείες κλπ, ενημερώνοντας για το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι», δηλαδή τις προτάσεις του για τη στήριξη της κοινωνίας, που τα κυρίαρχα ΜΜΕ συστηματικά αποκρύπτουν.

Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας, θα επισκεφθεί το επόμενο διάστημα την Ηλεία ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με πολίτες και τοπικούς φορείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος