FOLLOW US: facebook twitter

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε εξοχικά του Πύργου

Ημερομηνία: 23-07-2020 | Συντάκτης:

Ανήλικοι οι τρεις από τους επτά δράστες, πάνω από 8.000 ευρώ η αξία των κλοπιμαίων

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, τρεις υποθέσεις κλοπών κοσμημάτων, που διαπράχθηκαν  το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, σε σπίτια περιοχών του Πύργου. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος επτά ατόμων, από τα οποία τα τρία είναι ανήλικα αγόρια,  ενώ τα πλήρη στοιχεία τους έχουν ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, οι δράστες ενεργώντας με διαφορετικούς ρόλους και σε ομάδες με διαφορετική σύνθεση, ανά περίπτωση, μετέβαιναν με αυτοκίνητο  σε σπίτια  που βρίσκονταν στα προάστια του Πύργου, έμπαιναν παραβιάζοντας μπαλκονόπορτες, πόρτες ή παράθυρα, ενώ την ίδια στιγμή συνεργός τους ,τους περίμενε σε αυτοκίνητο που βρισκόταν κοντά στο σπίτι-στόχο.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου προέκυψε ότι οι δράστες είχαν κλέψει τρία σπίτια από τις 3 Ιουλίου μέχρι και τις 10 Ιουλίου του 2020, αφαιρώντας κοσμήματα -κυρίως χρυσά- και χρήματα.  Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 8.500 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος