FOLLOW US: facebook twitter

Εξιχνιάστηκαν οι κλοπές σε καταστήματα και σπίτι στη Γαστούνη

Ημερομηνία: 02-02-2022 | Συντάκτης:
Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, με την συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, πέντε κλοπές σε οικία και καταστήματα σε περιοχή του Πηνειού.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, προέκυψε ότι, ο δράστης από την 23/11/2021 έως την 20/01/2022 διέπραξε μια κλοπή σε οικία και τέσσερις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά τις οποίες αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.655) ευρώ, ένα χρυσό σταυρό, ηλεκτρονικές συσκευές, δυο τραπεζικές κάρτες, δυο κινητά τηλέφωνα, τρόφιμα και (91) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.
Για τη διερεύνηση των περιστατικών, διενεργήθηκαν μεθοδικές και εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των υποθέσεων, την ταυτοποίηση του δράστη και την προσαγωγή του στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος