FOLLOW US: facebook twitter

Έξι στα έξι για τον Προκόπη Μανουσόπουλο!: Νέα διάκριση για τον φωτογράφο από την Ζαχάρω σε Διεθνή Διαγωνισμό στον Καναδά

Ημερομηνία: 07-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 3, Νέα

Έξι συνολικά διακρίσεις, δύο πρώτα βραβεία και τέσσερα merit awards, κατέκτησε ο πολυβραβευμένος για την δουλειά του φωτογράφος Προκόπης Μανουσόπουλος από την Ζαχάρω, στον Διεθνή Διαγωνισμό MPI, εμπλουτίζοντας την ήδη τεράστια συλλογή βραβείων του! .

Το MPI (Masters Photographers International) είναι ένας οργανισμός φωτογράφων στον Καναδά που μια φορά τον χρόνο διοργανώνει τον φωτογραφικό διαγωνισμό «International image challenge». Έναν σπουδαίο διαγωνισμό, με πολύ υψηλό επίπεδο εικόνων και δυνατό ανταγωνισμό όπου συμμετέχουν διακεκριμένοι φωτογράφοι από όλον τον κόσμο.

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και κείμενο που λέει "Place First MASTER PHOTOGRAPHERS INTERNATIONAL 6th ANNUAL (2020) INTERNATIONAL IMAGE CHALLENGE SEALED IMAGE MPI INT ProkopisManousopoulos M c SILVER"

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο Προκόπης Μανουσόπουλος που βεβαίως δεν κρύβει την χαρά του για την νέα αυτή βράβευση της καλλιτεχνικής του δουλειάς « Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε αυτό τον πολύ σημαντικό διαγωνισμό, με 5 φωτογραφίες και ένα άλμπουμ και ήταν πολύ τιμητικό που κατάφεραν και οι 6 συμμετοχές μου να διακριθούν. Δύο πρωτιές και 4 merit awards.

Μπορεί να είναι εικόνα μοτοσικλέτα, δρόμος και κείμενο που λέει "MASTER PHOTOGRAPHERS INTERNATIONAL 6th ANNUAL (2020) INTERNATIONAL IMAGE CHALLENGE SEALED IMAGE Prokopis MPI INTERNATIONAL 0 anousopould Trip W10 rs BRONZE"

Θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσω τον καλό φίλο και συνάδελφο Βασίλη Λουκάτο, ο οποίος με παρότρυνε και υποστήριξε την συμμετοχή μου, την Tula Edmunds που είναι η «ψυχή» του διαγωνισμού και τέλος τους κριτές Kelly Schneider (USA), Louise Simone (Canada), Mercury Megaloudis (Australia), Tim Kelly (USA) & Trevor Yerbury (United Kingdom) για την ανώτερη βαθμολογική διάκριση (PLATINUM) που έδωσαν στο άλμπουμ μου» .

Ο  διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος Προκόπης Μανουσόπουλος προχωρά ανοδικά και δημιουργικά στην καλλιτεχνική του πορεία συλλέγοντας όλα αυτά τα χρόνια βραβεία, πολλά από αυτά είναι από την εξειδίκευσή του στα άλμπουμ γάμων. Στη  φαρέτρα του έχει ως σήμερα πολλές παρόμοιες μεγάλες διακρίσεις. Ειδικά  το πορτρέτο  της Πρωταθλήτριας Ξιφασκίας με αμαξίδιο Έφης Βλάμη που του χάρισε το 2016 τον τίτλο «Φωτογράφος της χρονιάς»  στον διεθνή διαγωνισμό  “PHOTOGRAPHER OF THE YEAR», έχει κάνει το γύρο του κόσμου!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος