FOLLOW US: facebook twitter

Έξι γυναίκες – δολοφόνοι σκόρπισαν το γέλιο!!!

Ημερομηνία: 09-05-2023 | Συντάκτης:

Η Θεατρική Ομάδα Βαρθολομιού σε μια απίστευτη παράσταση βασισμένη στη σουρεαλιστική κωμωδία των Ρήγα – Αποστόλου ¨Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη»

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Απίστευτες στιγμές γέλιου, χάρισε στο κοινό η Θεατρική ομάδα Βαρθολομιού στις πρώτες της παραστάσεις, με την ανατρεπτική και σουρεαλιστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη», σε σκηνοθεσία του Γιώργου Δήμου.

Η Θεατρική Ομάδα Βαρθολομιού έκανε πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο Βαρθολομιού, το οποίο μέχρι και την Κυριακή συνέχιζε να είναι γεμάτο από κόσμο.

Η παράσταση κατά κύριο λόγο έχει πρωταγωνίστριες γυναίκες, έξι γυναίκες δολοφόνοι που μηχανεύονται κάθε λογής ψυχικές ασθένειες προκειμένου να αποφύγουν την καταδίκη, δολοφόνοι θυμάτων που κρύβουν μυστικά και έτσι από θύτες γίνονται οι ίδιες… θύματα! Μαζί τους οι εκπρόσωποι του νομού και της δικαιοσύνης, επίσης γυναίκες και οι μόνοι άνδρες είναι δύο αστυνομικοί. Οι ερμηνείες όλων των γυναικών που πρωταγωνιστούν είναι απίστευτες, οι καταστάσεις κωμικοτραγικές και το γέλιο στην παράσταση είναι άφθονο, ο κόσμος διασκεδάζει με την ψυχή του. Η θεατρική Ομάδα Βαρθολομιού υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Γιώργου Δήμου αλλά και του γνωστού και αγαπημένου έμπειρου θεατράνθρωπου Λάζαρου Κυπριώτη που σε αυτήν την παράσταση λειτουργεί backstage ως δάσκαλος!. , έφερε σε πέρας ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα στήνοντας μια θαυμάσια παράσταση, μια από τις καλύτερες που έχει παρουσιάσει ως τώρα.

Οι «φόνισσες της Παπαδιαμάντη» είναι η νέα σουρεαλιστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου που μέσα από τόσα ακραία στοιχεία και «πέραν του κανονικού» χαρακτηριστικά των ηρωίδων της, καταφέρνει να φέρει πέρα από το χαμόγελο και ένα «μήνυμα» ελπίδας ότι τίποτα δεν τελειώνει… μέχρι να σφυρίξει η μοίρα τη λήξη του αγώνα. Η καθεμία από τις έξι φόνισσες έχει σκοτώσει και από κάποιον… όχι και τόσο αθώο… μόνο και μόνο για να αποκαλυφθεί ότι τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα όπως φαίνονται… και τις περισσότερες φορές δεν είναι πράγματα… αλλά αξίες… αισθήματα… χαμόγελα… άνθρωποι… γνωστοί και άγνωστοι για να σε προστατεύσουν και να σου συμπαρασταθούν όταν τους χρειαστείς…

Όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε ως τώρα την παράσταση, μπορείτε να το κάνετε αυτήν την εβδομάδα, καθώς οι παραστάσεις συνεχίζονται από την Πέμπτη ως την Κυριακή 11-14 Μαίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαρθολομιού και ώρα 9 με ελεύθερη είσοδο.. Απαραίτητη η γονική συναίνεση για παιδιά κάτω των 16 ετών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος