FOLLOW US: facebook twitter

Εξεταστική εξ αποστάσεως στη Μουσειολογία Πύργου

Ημερομηνία: 03-06-2020 | Συντάκτης:

Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που χρησιμοποιήθηκε για την τηλε-διδασκαλία θα πραγματοποιηθεί η θερινή εξεταστική περίοδος στο τμήμα της Μουσειολογίας, το οποίο εδρεύει στον Πύργο. Τη σχετική απόφαση έλαβε σε πρόσφατη συνεδρίασή της η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων πρόληψης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ήδη αρκετα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού έχουν ξεκινήσει δοκιμαστικές εξετάσεις, προκειμένου να εξοικειωθούν οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες με τη διαδικασία και να μην προκύψουν προβλήματα την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και ξεκινάει η Εξεταστική.

Όπως δήλωσε στην «Πρωινή» η πρόεδρος του τμήματος, Αναστασία Ζαφειροπούλου, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας, σημειώνοντας ότι η περίοδος της τηλε-διδασκαλίας κατά τη διάρκεια της καραντίνας αποδείχθηκε επιτυχημένη και με αυξημένη συμμετοχή των φοιτητών, ιδιαίτερα στα εργαστηριακά μαθήματα.

«Όλα κύλησαν ομαλά. Τα μαθήματα διεξήχθησαν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διδασκαλίας με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή των σπουδαστών. Τώρα προετοιμαζόμαστε για την εξεταστική περίοδο, η οποία θα διεξαχθεί με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν οι απαραίτητες δικλίδες που θα εξασφαλίσουν το αδιάβλητο της διαδικασίας και πιστεύουμε η διαδικασία θα υλοποιηθεί απρόσκοπτα και με επιτυχία, χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του τμήματος», τόνισε στην «Πρωινή» η κα Ζαφειροπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος