FOLLOW US: facebook twitter

Φτωχότερη η δημοσιογραφική οικογένεια της Ηλείας- Έχασε τη μάχη ο δημοσιογράφος Πάνος Δημητρακόπουλος

Ημερομηνία: 08-04-2021 | Συντάκτης:

Θλιβερό νέο για την δημοσιογραφική οικογένεια της Ηλείας, καθώς έχασε τη μάχη μετά από πολύμηνη αναμέτρηση με τον καρκίνο, ο επί πολλά χρόνια δημοσιογράφος Πάνος Δημητρακόπουλος και συνεργάτης στο γραφείο τύπου της Ι.Μητρόπολης Ηλείας.

Η αναγγελία θανάτου του και το αποχαιρετιστήριο για τον Πάνο ( η Παλέτα όπως τον ήξεραν όλοι), ήρθε από το ενημερωτικό site του, το «iliapress.gr» που δημιούργησε και είχε την επιμέλειά του αναφέροντας:

«Ένα μεγάλο κεφάλαιο της δημοσιογραφίας έκλεισε. “Έφυγε” ο Πάνος Δημητρακόπουλος, μετά από παλληκαρήσια, πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, με απόλυτη πίστη και εμπιστοσύνη στο Θεό.

Ένας άνθρωπος έντιμος, γενναίος, εργατικός, απλός, μαχητικός, πρωτοπόρος, υπεύθυνος, με μεγάλη προσφορά στη δημοσιογραφία και στο συνάνθρωπο. Άνθρωπος με ανεξάντλητο χιούμορ και καρδιά μικρού παιδιού. Άνθρωπος υπόδειγμα οικογενειάρχη.

Ξεκίνησε, έφηβος ακόμα, στο πιεστήριο της “Πατρίς”, με εργοδότη τον αείμνηστο Λευτέρη Βαρουξή. Παράλληλα, διατηρούσε εργαστήριο επιγραφών, την “Παλέττα”, όνομα που θα τον ακολουθούσε για χρόνια.

Στη δημοσιογραφική του καριέρα, ευτύχησε να εργαστεί στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της Ηλείας και στα μεγάλα τηλεοπτικά σαλόνια της Αθήνας. Ρ/Σ Αμαλιάδας, Letrina FM, Super B, ORT, Ηλεία TV, MEGA CHANNEL, ΣΚΑΪ- Alpha, STAR CHANNEL, Alter. Γεύτηκε τεράστιες δημοσιογραφικές επιτυχίες και αποκλειστικότητες. Δέθηκε με στενότατους φιλικούς δεσμούς με συναδέλφους και τηλεοπτικούς διευθυντές.

Η μεγαλύτερη, όμως, τιμή ήρθε το 1994, όταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κκ ΓΕΡΜΑΝΟΣ τον επέλεξε για συνεργάτη του, αναθέτοντας του το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας. Στο πρόσωπο του Μητροπολίτη έβλεπε τον Ιεράρχη, τον Ποιμενάρχη, τον Πατέρα.

Η μεγάλη του αγάπη “γεννήθηκε” το καλοκαίρι του 2010. Το IliaPress, η πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα της Ηλείας, έμελλε να είναι το κύκνειο άσμα του.

Ο Θεός, που τόσο λάτρευε και εμπιστευόταν σε κάθε του βήμα, τον ευλόγησε με μια ευτυχισμένη οικογένεια. Παντρεμένος με τη συνάδελφο-δημοσιογράφο Μαρία Δημητρακοπούλου, το στήριγμά του, τον άνθρωπό του, τη ζωή του. Απέκτησαν δυο κόρες, την Δήμητρα και την Έφη, καθηγήτριες Αγγλικών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

H κηδεία του Πάνου Δημητρακόπουλου θα τελεστεί την Παρασκευή 9 Απριλίου και ώρα 11:00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Πύργου.

Η Πρωινή και το proini.news εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην γυναίκα του και συνάδελφο Μαρία Δημητρακοπούλου και τις κόρες του Δήμητα και Έφη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος