FOLLOW US: facebook twitter

Εξάμηνη απουσία του Μιχάλη Κανελλακόπουλου

Ημερομηνία: 20-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Φίλοι του Αστέρα Αμαλιάδας δεν ξεχνούν τον σπουδαίο τερματοφύλακα της ομάδας, Μιχάλη Κανελλακόπουλο, που έφυγε από τη ζωή πριν 6 μήνες, τον Οκτώβριο του 2020. Φίλοι του Αστέρα εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση στη μνήμη του Μιχάλη Κανελλακόπουλου:

«Μες στη μαυρίλα που ’φερε το πανδημικό «χτικιό» και σε μια άπνοη, ανούσια και φριχτή χρονιά που διαβαίνουμε, δεν ξεχάσαμε τον εκλεκτό μας Μιχάλη Κανελλακόπουλο, που μας άφησε, για να οργανώσει εδώ και ένα εξάμηνο την ομάδα μας στους “ουρανούς”. Τον περίμεναν φίλοι από το παρελθόν, συμπαίκτες στον Αστέρα Αμαλιάδας, που έφυγαν κι αυτοί και που καιρό ανέμεναν έναν τερματοφύλακα για την ενδεκάδα τους. Θα την θωρακίσει να ’στε σίγουροι την άμυνα ο Μιχάλης, γκολ δε τρώνε, και μπροστά ο Λιούπης θα βρει τον τρόπο να σκοράρει.

Εμείς εδώ μείναμε στενάχωροι και μόνοι. Χωρίς πορτιέρο, παίζουμε με δέκα, χωρίς τον άσσο μας, “μπακότερμα”, και δεν σε ξεχνάμε, φίλε Μιχάλη. Έμεινες στην ιστορία των ‘‘βυσσινί’’, της μεγάλης ομάδας της πόλης μας και θα παραμείνεις σπουδαίος στο μυαλό και την καρδιά μας, αξέχαστος, με τη φανέλα σου με το «1», ψηλά στους ουρανούς της ψυχής μας.

Σ’ ευχαριστούμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος