FOLLOW US: facebook twitter

12 χρόνια προσφοράς στον συνάνθρωπο: Εξαιρετική εκδήλωση από το περιφερειακό τμήμα Αμαλιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ημερομηνία: 17-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Τα 12 χρόνια παρουσίας και προσφοράς του στο συνάνθρωπο, γιόρτασε το  Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών  του περιφερειακού τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αμαλιάδας,  στην Κυριακή το απόγευμα στον Πολυχώρο Πολιτιστικών εκδηλώσεων δήμου Ήλιδας, παρουσία και του προέδρου του ΕΕΣ Δρ. Αυγερινού Αντωνίου, αλλά και του δημάρχου Γ. Λυμπέρη καθώς η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του δήμου Ήλιδας.

Την 12χρονη πορεία τους στην Ηλεία μέσα από βιωματικές εμπειρίες, πάντα κοντά στον συνάνθρωπο, σε καλές και κακές στιγμές, είτε για να σώσουν μια ζωή, είτε για να παρέμβουν βοηθώντας σε καιρούς κρίσεις, φυσικών καταστροφών κλπ, είτε για να στηρίξουν με τις εθελοντικες τους δράσεις πολιτιστικά ή αθλητικά γεγονότα, παντού και πάντα παρόντες, παρουσίασαν με τις ομιλίες τους τα μέλη του περιφερειακού τμήματος του ΕΕΣ Αμαλιάδας.  Όπως είπαν και οι ίδιοι, «ήταν καιρός ήταν να συναντηθούμε και κάπου αλλού, πέρα από τα γήπεδα, τις αγωνιστικές πίστες, τα ρινγκ, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα φεστιβάλ και τις συναυλίες. Καιρός ήταν να μοιραστούμε όμορφες στιγμές σε κάποιον άλλο χώρο , πέρα από τις ορεινές διαδρομές με τα ποδήλατα ή πεζοπορώντας σε ξεχωριστούς προορισμούς. Ας βρεθούμε και κάπου δίχως το φόβο μιας ακόμη αναζωπύρωσης ή τις αγωνία μιας αναζήτησης.»

Κατά την διάρκεια της τελετής, βραβεύτηκαν εθελοντές και εθελόντριες Σαμαρείτες και Σαμαρείτισσες του τμήματος Αμαλιάδας για την προσφορά τους., ενώ  23 Σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής συνεισέφεραν και πρόσφεραν τον πρώτο φορητό εξωτερικό απινιδωτή του Νομού Ηλείας στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος