FOLLOW US: facebook twitter

ΕΒΕ Ηλείας: Εισήγηση Κ. Λεβέντη για συνάντηση με Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Χρ. Τριαντόπουλο

Ημερομηνία: 15-10-2021 | Συντάκτης:

Το Επιμελητήριο Ηλείας, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Α’ Αντιπροέδρου, κ. Κωνσταντίνου Λεβέντη, απευθύνθηκε μέσω επιστολής στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, αιτούμενο τον ορισμό ημερομηνίας κοινής συνάντησης, προκειμένου να συμβάλει ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι δασικές πυρκαγιές, αλλά και να μεταφέρει τις προτάσεις και τις ανάγκες των επιχειρήσεων της Ηλείας.

Το Επιμελητήριο Ηλείας, έχοντας ως αφετηρία την στήριξη και βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, θα παράσχει κάθε δυνατή συνδρομή στην κατεύθυνση της αποτελεσματικής στήριξης των επαγγελματιών και επιχειρήσεων που επλήγησαν, καθότι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα στην προσπάθεια ανάκαμψης της περιοχής μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Στην επιστολή του, ο προεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κώστας Νικολούτσος αναφέρει:

Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ,
η συνδρομή των θεσμικών εκπροσώπων της τοπικής επιχειρηματικότητας στην προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι πρόσφατες πυρκαγιές και την άμβλυνση των συνεπειών που αυτές προκάλεσαν στο περιβάλλον, την κοινωνία και τις επιχειρήσεις, μπορεί να αποδειχθεί, εν τοις πράγμασι, καθοριστική.

Αποτελώντας τον κατεξοχήν εκφραστή των αναγκών και των προβλημάτων της τοπικής επιχειρηματικότητας, το Επιμελητήριο Ηλείας μπορεί και οφείλει να έχει πιο αποφασιστικό κι ενεργό ρόλο στις διεργασίες για τα μέτρα ανακούφισης της περιοχής, καθότι η αποτελεσματική στήριξη των επαγγελματιών και επιχειρήσεων που επλήγησαν αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα στην προσπάθεια ανάκαμψης της Ηλείας μετά την καταστροφή.

Σε αυτό το πλαίσιο απευθυνόμαστε σε εσάς και αιτούμεθα τον ορισμό ημερομηνίας συνάντησης, προκειμένου να σας εκθέσουμε τις προτάσεις της τοπικής επιχειρηματικότητας, διαβεβαιώνοντάς σας παράλληλα, ότι ως Επιμελητήριο Ηλείας έχουμε τη διάθεση και την ετοιμότητα να παρέχουμε κάθε δυνατή συνδρομή στην κατεύθυνση της στήριξης των επιχειρήσεων του τόπου μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος