
Μέρα γιορτής την Παρασκευή 2 Μαΐου για το Γυμνάσιο Αρχαίας Ολυμπίας, που θα υποδεχθεί μαθητές τεσσάρων ακόμα σχολείων, διοργανώνοντας την εκπαιδευτική εκδήλωση “ ΕΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΣΘΑΙ”-ένα πρωινό πειραμάτων φυσικών επιστημών με υλικά καθημερινής χρήσης!
Στο “ΕΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΣΘΑΙ”, που θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί, θα συμμετέχουν τα Γυμνάσια Ολυμπίας, Πελοπίου, Λαμπείας και Βασιλακίου καθώς και το Ειδικό επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Πύργου.
Τον σχεδιασμό και την επιμέλεια των πειραμάτων έχουν αναλάβει οι εκπαιδευτικοί Μαρία Μπίρμπα, Ελίνα Πανταζοπούλου και Ανδριανή Γαλανοπούλου και η Νίκη Κατσιάπη από το ΕΚΦΕ.
Η Διευθύντρια του σχολείου Αλεξία Λιάγκουρα έχει αναλάβει τα της φιλοξενίας των παιδιών, τα κεράσματα και βεβαίως όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στα πειράματα, φροντίζοντας ώστε η ημέρα αυτή να μείνει αξέχαστη σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές