FOLLOW US: facebook twitter

Ευχετήριο μήνυμα Ανδρέα Μαρίνου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ημερομηνία: 15-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Η ζωή κάθε ανθρώπου-ειδικά των νέων-είναι μια διαρκής προσπάθεια, μία πρόκληση,μία δοκιμασία για την αυτοβελτίωσή του και την επίτευξη των στόχων του. Μία τέτοια δοκιμασία είναι και η συμμετοχή των απόφοιτων των Λυκείων του Δήμου μας στις επικείμενες Πανελλαδικές εξετάσεις. Είναι μια αξιολόγηση που σηματοδοτεί έναν ακόμη αγώνα των παιδιών μας στο στίβο των επιδιώξεων για ένα καλύτερο αύριο.

Δείτε τις εξετάσεις ως μία από τις ευκαιρίες που δίνει η ζωή. Η συμμετοχή σας σε μία τέτοια διαδικασία είναι αναντίρρητα ουσιώδης, όχι όμως απόλυτα καθοριστική. Είναι ένας δρόμος ,όχι ο μονόδρομος, για να  ενσαρκωθούν οι πόθοι και οι επαγγελματικοί σας σκοποί.

Με  αυτές τις σκέψεις εύχομαι προσωπικά σε κάθε μαθήτρια και μαθητή το αποτέλεσμα της συμμετοχής σας να δικαιώσει και να ανταμείψει τους κόπους σας, να επιβραβεύσει τις ακάματες προσπάθειες των εκπαιδευτικών σας , τις προσδοκίες των γονέων σας και να αποτελέσει  την απαρχή μιας νέας πορείας για ακόμη υψηλότερους στόχους στον κόσμο της επιστήμης ,της γνώσης και της προόδου.

Καλή Δύναμη και Επιτυχία στην προσπάθειά σας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ

Ανδρέας  Σπ. Μαρίνος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος