FOLLOW US: facebook twitter

Ευχαριστήριο μήνυμα Τάκη Αντωνακόπουλου εκλεγμένου Δημάρχου Πύργου: «Νίκησε η κοινωνική ενότητα και η επιλογή συνεργασίας»

Ημερομηνία: 04-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής του Πύργου.

Το μεγαλειώδες ποσοστό 67% των συμπολιτών μας ,επέλεξαν το δρόμο της συνεργασίας σε σχέση με τον μοναχικό δρόμο, αυτοαποκαλούμενων αυθεντιών.

Νίκησε το πνεύμα της δημοκρατικής συνύπαρξης όμορων, διαφορετικών αλλά όχι διαμετρικά αντίθετων απόψεων και προτάσεων για την λειτουργία του Δήμου και την Ανάπτυξη της περιοχής.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μας ,τους υποψηφίους και τους φίλους που συμμετείχαν ενεργά σε όλες τις προσπάθειες. Ευχαριστώ τον κ. Καράμπελα Αντώνη ,τον κ. Αργυρόπουλο Γιάννη και τον κ. Καννή Ευστάθιο για την συστράτευση σε αυτήν την προσπάθεια . Η νίκη φέρει την υπογραφή ΟΛΩΝ.

Θα συνεχίσουμε ,λειτουργώντας δημοκρατικά σεβόμενοι τις διαφορετικότητες.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα Δημαρχείο φιλικό στον πολίτη, να διασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις μιας καλύτερης καθημερινότητας ,μιας αισιόδοξης αναπτυξιακής προοπτικής .

Άμεσα θα  συναντήσω τον εν ενεργεία Δήμαρχο κ. Λιατσή ,αφού πρώτα επισκεφτώ το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. κ Γερμανό ,όπως η χριστιανική μας παιδεία και συνείδηση επιτάσσει .

Σκοπεύω να αξιοποιήσουμε από κοινού με τη σημερινή Δημοτική Αρχή δημιουργικά προς επίλυση οξυμένων προβλημάτων (π.χ στερεά απορρίμματα ) τον ενδιάμεσο χρόνο μέχρι ανάληψης των καθηκόντων μας.

Συνεχίζουμε ,όλοι μαζί, όπως ξεκινήσαμε. Απλώνουμε χέρι συνεργασίας  σε κάθε καλοπροαίρετο πολίτη.

Οι ευθύνες που αναλαμβάνουμε είναι τεράστιες όμως μπορούμε , έχουμε τη θέληση ,έχουμε τη λύση ,έχουμε την φιλοδοξία να πετύχουμε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος