FOLLOW US: facebook twitter

Ευχαριστήριο μήνυμα στους εθελοντές της Αποκριάτικης παρέλασης

Ημερομηνία: 27-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
ΠΙΚΑΣΟήρωες οι μαθητές των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πυργου

 

Το πρώτο καρναβάλι του δήμου Πύργου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μικροί και μεγάλοι για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να βγουν στους δρόμους και να διασκεδάσουν. Χιλιάδες συμπολίτες μας απόλαυσαν μία ξεχωριστή εκδήλωση, χάρη στην άρτια διοργάνωση, η οποία όμως δεν θα είχε στεφθεί με την ίδια επιτυχία εάν οι εθελοντές του δήμου Πύργου δεν ήταν εκεί. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους που χωρίς δεύτερη σκέψη συνέβαλαν με την παρουσία τους στην ξεχωριστή αυτή γιορτή φροντίζοντας για τις μικρές αλλά και τις μεγάλες λεπτομέρειες.

Ειδικότερα ευχαριστώ για τη συμμετοχή τους

Ρούλα Μπουλούκου, Γιώτα Λιανού,Εφη Λιανού Αλέξης Γιαννακόπουλος Βασίλης Πλεμμενος και όλη την ομάδα των «Νέων Καταραχίου»

Σπύρος Αργυρόπουλος Χριστίνα Χαραλαμπόπουλου Μαριλένα Ζιάκου Βούλα Σταματόπουλου Ήρα Παναγοπουλου Γιάννης Τζουανόπουλος Χρύσα Στυλιανίδη Σοφία Κρανίτη Μαρίνα Πλεμμένου Θεοδωρα Μπακογιάννη

Νίκος Καραχάλιος ( και όλη την ομάδα του) Δημήτρης Βασιλοπουλος Παναγιώτης Καρακιτσος Σπύρος Φωτόπουλος Παναγιώτης Φωτοπουλος Αγγελική Δαβνερου Νίκη Μπελμπα Γεωργία Σκαρτσιαρη Αγγελική Δημήτρουλα Πενυ Νικολοπουλου Κώστας Κούβελας Χρυσάνθη Καραχάλιου Τάσος Κοντενίδης Μάκης Κόκκαλης (και τον σύλλογο Αναγέννηση Πύργου) Αθηνά Αρούκατου Νανσυ Φαμελου Αγγελική Διονυσόπουλου την Αγγελική Τσετσοπούλου-Αλέρτα και τον πρόεδρο της Αολαπ για την παραχώρηση των γιλέκων, την πάντα πρόθυμη Αγγελική Διονυσόπουλου από την πολιτική προστασία  για την άψογη συνεργασία, τον αντιδήμαρχο Μαρίνη Αχτύπη και όλα τα παιδιά της δημοτικής αστυνομίας, τους πάντα δραστήριους ανθρώπους του Ερυθρού Σταυρού Τάκη Γεωργόπουλο Μαγδα Δημητρόπουλου και Χρυσομαρία Δούκα. Την Χριστίνα Λαμπροπούλου και Βικυ Γκουγκουστάμου για όλη την συντονιστική βοήθεια!

Τέλος στην Α.Δ Ηλείας και σε όλους τους αστυνομικούς που ήταν στους δρόμους για την συνεργασία μας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος