FOLLOW US: facebook twitter

Ευχαριστήριο μήνυμα Σάκη Μπαλιούκου: «Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί με ενότητα και συνεργασία»

Ημερομηνία: 06-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους συμπολίτες μου που, και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, με τίμησαν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.

Κάποια παράδοξα του εκλογικού νόμου, όσο και κάποιες περίεργες συμπεριφορές ξεχασμένες που αναβίωσαν, δημιούργησαν μια περίεργη προεκλογική ατμόσφαιρα και χρειαζόταν δύναμη και σταθερότητα από τους συνδημότες μας για  να μην χάσουν το στόχο που χρόνια υπηρετούμε με προσήλωση και είναι η ανάπτυξη του δήμου μας με ανθρωπιά και αξιοπρέπεια.

Είναι συγκινητική η αγάπη, η εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που δέχθηκα όλη αυτή την περίοδο από τους συμπολίτες μου και γι αυτό νιώθω πιο έντονη την ευθύνη και την υποχρέωση να τους ανταποδώσω στο μέγιστο βαθμό, με περισσότερη ακόμα προσπάθεια και ένταση ό,τι προσδοκούν από εμένα και τους συνεργάτες μου: ειλικρίνεια, ήθος, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής μας.

Η επόμενη μέρα δεν έχει για μας διαχωρισμούς και αντιπαλότητες, δεν περισσεύει κανένας, όλοι μαζί με ενότητα και συνεργασία θα προχωρήσουμε για το καλό του τόπου μας.

Σάκης Μπαλιούκος

Δήμαρχος

Ανδρίτσαινας-Κρεστένων


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος