FOLLOW US: facebook twitter

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημήτρη Νικολακόπουλου

Ημερομηνία: 14-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ όλες και όλους εσάς που με τιμήσετε με την ψήφο σας και με τοποθετήσετε στη ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ με 5644 ψήφους της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, με τον συνδυασμό ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, του Νεκταρίου Φαρμάκη!!

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου Αγγελική και τη κόρη μου Μαρίνα, τους γονείς μου, το Γιώργο και τη Μαρίνα καθώς και όλους τους συγγενείς και φίλους που μου συμπαραστάθηκαν από τη πρώτη στιγμή και με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τώρα έγινε η αρχή!!

Δεσμεύομαι να υπηρετήσω τον τόπο μου με τις αρχές που με δίδαξε η οικογένειά μου, της αλήθειας, της εντιμότητας, της Δικαιοσύνης και του σεβασμού στο πολίτη και τον άνθρωπο.

Οφείλουμε στη κρίσιμη ώρα για τον τόπο μας, που αφήνει το παλιό και αλλάζει σελίδα, με επικεφαλής τον νέο Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να συνεργαστούμε με όλες τις υγιείς παραγωγικές και κοινωνικές ομάδες, για να απομακρύνουμε το νομό από τις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης και να του δώσουμε νέα ώθηση προς τα ΕΜΠΡΟΣ!!

ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!

Με εκτίμηση

Δημήτρης Νικολακόπουλος

Περιφερειακός σύμβουλος Ηλείας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος