FOLLOW US: facebook twitter

«Μια Ευρώπη για όλους…»

Ημερομηνία: 16-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

teachers 4-europe2Εκπαιδευτική ημερίδα αύριο στο συνεδριακό της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο

  • Θα παρουσιαστούν οι εργασίες σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του προγράμματος «Teachers4Europe»

Επιστημονική ημερίδα διοργανώνουν αύριο η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και ο πρεσβευτής της δράσης «Teachers4Europe» κ. Κωνσταντίνος Τσογλής με θέμα «Μια Ευρώπη για όλους…».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, αύριο Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν εργασίες που εκπονήθηκαν από εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας στο πλαίσιο του προγράμματος «Teachers4Europe», για το σχολικό έτος 2015-2016.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερίδας, θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος «Teachers4Europe», από τον κ. Τσογλή ενώ ο Επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα EP School Ambassadors.

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που εκπονήθηκαν τη σχολική χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε τόσο στην Προσχολική Αγωγή, όσο στη Δημοτική και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος