FOLLOW US: facebook twitter

Europa League: Η ώρα του τελικού, Μάντσεστερ-Βιγιαρεάλ

Ημερομηνία: 26-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνουν απόψε (22:00-ΕΡΤ1-CosmoteSport2), τα ξίφη τους στον τελικό του Europa League με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο.
Στο Γκντανσκ της Πολωνίας είναι απόψε στραμμένα τα φώτα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς εκεί θα γίνει ο τελικός του Europa League ανάμεσα στην Βιγιαρεάλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι, ο οποίος μετρά στο ενεργητικό του τρεις κατακτήσεις Europa League ως προπονητής της Σεβίλλης και φιλοδοξεί να προσθέσει ακόμα ένα στην συλλογή του, για να φτάσει στον τελικό άφησε εκτός θεσμού τις Σάλτσμπουργκ (2-0, 2-0), Ντιναμό Κιέβου (2-0, 2-0), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1-0, 2-1) και Άρσεναλ (1-0, 2-1) .

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, το οποίο μπήκε στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά τον αποκλεισμό του από το Champions League στοχεύει στην κατάκτηση του εν λόγω τροπαίου για δεύτερη φορά, μετά την σεζόν 2016-17, όταν και είχε στον πάγκο της τον Ζοσέ Μουρίνιο. Οι «κόκκινοι διάβολοι», για να φτάσουν στον τελικό άφησαν εκτός τις Σοσιεδάδ (4-0, 0-0), Μίλαν (1-1, 1-0), Γρανάδα (2-0, 2-0) και Ρόμα (6-2, 2-3).

Πηγή: sdna.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος