FOLLOW US: facebook twitter

Eurohoops Olympia Basketball Camp: Την Κυριακή η έναρξη

Ημερομηνία: 22-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Αρχ. Ολυμπία είναι έτοιμη να υποδεχθεί από την προσεχή Κυριακή 24 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου (σε τρεις περιόδους 24/6-30/6, 1/7-7/7 και 8/7-14/7), εκατοντάδες επίδοξους μπασκετμπολίστες, οι οποίοι έρχονται από κάθε μέρος της γης με στόχο να ζήσουν την προπονητική εμπειρία που μόνο το Eurohoops Olympia Basketball Camp μπορεί να προσφέρει.

Αθλητές από την Ιταλία, το Βέλγιο, την Αίγυπτο, το Κατάρ, τη Γερμανία, τη Γαλλία και τη Ρουμανία ταξιδεύουν στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς αγώνες για να συναντηθούν με αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα. Κοινός στόχος όλων η βελτίωση των τεχνικών τους δεξιοτήτων, κοινός τους προορισμός η Αρχαία Ολυμπία, βασικός άξονας το κορυφαίο προπονητικό καμπ της Ευρώπης, το οποίο χρόνο με το χρόνο εξελίσσεται σε ένα διεθνές προπονητικό event!

Το Eurohoops Olympia Basketball Camp, με συνδιοργανωτή τον Ολυμπιονίκη, που χρόνια τώρα  παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για την επιτυχία της διοργάνωσης, αποτελεί τον πιο δυνατό προορισμό για κάθε αθλητή και αθλήτρια που θέλει να βελτιωθεί και να εφαρμόσει κάθε εξέλιξη της τεχνικής του σύγχρονου μπάσκετ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος