FOLLOW US: facebook twitter

Euro 2020: Χωρίς εκπροσώπηση η ελληνική διαιτησία

Ημερομηνία: 22-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τους 18 διαιτητές που θα σφυρίξουν στην τελική φάση του Euro του καλοκαιριού ανακοίνωσε η UEFA και σε αυτά δεν υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση και πιο συγκεκριμένα το όνομα του κορυφαίο Έλληνα ρέφερι, μοναδικού κατηγορίας Elite, του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Στον αντίποδα επιλέχτηκαν οι Μπριχ (Γερμανία), Τσακίρ (Τουρκία), Ντελ Θέρο Γκράντε (Ισπανία), Έκμπεργκ (Σουηδία), Γκρίνφιλντ (Ισραήλ), Χάτεγκαν (Ρουμανία), Κόβαξ (Ρουμανία), Καράσεφ (Ρωσία), Κάιπερς (Ολλανδία), Μακέλι (Ολλανδία), Λαόθ (Ισπανία), Όλιβερ (Αγγλία), Τέιλορ (Αγγλία) Ορσάτο (Ιταλία), Σοάρες Ντίας (Πορτογαλία), Ζίμπερτ (Γερμανία), Τουρπέν (Γαλλία) και Βίντσιτς (Σλοβενία).

Επίσης η UEFA ανακοίνωσε και τη λίστα με τους 22 διαιτητές που θα βρίσκονται στο VAR, καθώς και αυτή με τους 12 διαιτητές που θα ορίζονται ως τέταρτοι. Ούτε σε αυτές υπάρχει Έλληνας διαιτητής και δη ο Σιδηρόπουλος! Ανάμεσα στους τέταρτους διαιτητές είναι και η Γαλλίδα, Στεφανί Φραπάρ. Πρώτη φορά επιλέγεται γυναίκα για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών. Η Φραπάρ, εντούτοις, έχει ήδη σφυρίξει ματς συλλόγων και εθνικών ομάδων Ανδρών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος