FOLLOW US: facebook twitter

Euro 2020: Αμφιβολίες από το Μόναχο

Ημερομηνία: 15-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η UEFA ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει επιστροφή φιλάθλων σε γήπεδα της τελικής φάσης του EURO 2020. Έως τώρα, οκτώ συν μία (Ιταλία) από τις χώρες στις οποίες θα διεξαχθούν παιχνίδια της τελικής φάσης, έχουν εκφράσει θετικές προβλέψεις για βελτίωση της κατάστασης αναφορικά με την πανδημία.

Η Αγία Πετρούπολη επιβεβαίωσε ότι στις εξέδρες του γηπέδου θα υπάρχει 50% πληρότητα, με δυνατότητα αύξησης έως τα τέλη Απριλίου, ενώ η Βουδαπέστη στοχεύει να φιλοξενήσει αγώνες σε γεμάτο γήπεδο, υπό την προϋπόθεση ότι οι θεατές θα πληρούν αυστηρά τις προϋποθέσεις εισόδου στην εγκατάσταση.

Το Μπακού επιβεβαίωσε την ικανότητα του 50%, υπό την προϋπόθεση οι οπαδοί των συμμετεχουσών ομάδων να παρουσιάσουν αρνητικό test Covid για να εισέλθουν στο Αζερμπαϊτζάν.

Το Άμστερνταμ, το Βουκουρέστι, η Κοπεγχάγη και η Γλασκώβη επιβεβαίωσαν ικανότητα χωρητικότητας 25% -33%, με το Άμστερνταμ, το Βουκουρέστι και την Κοπεγχάγη να διατηρούν ανοιχτή την πιθανότητα αύξησης των ποσοστών στο τέλος Απριλίου.

Το Λονδίνο έχει επιβεβαιώσει ελάχιστη δυνατότητα 25% για τους τρεις αγώνες ομίλου και τη φάση των 16 και ελπίζει να εγγυηθεί ακόμη μεγαλύτερη πληρότητα για τους ημιτελικούς και τον τελικό, στις αρχές Ιουνίου.

Θετική η Ρώμη, αμφίβολο το Μόναχο

Από κει και πέρα, απομένουν 4 πόλεις να δηλώσουν έως τις 19 Απριλίου αν προτίθενται να έχουν φιλάθλους στις εξέδρες. Αυτές είναι η Ρώμη, το Μόναχο, το Μπιλμπάο και το Δουβλίνο. Εξ αυτών, οι Ιταλοί δείχνουν να κερδίζουν το στοίχημα ώστε να πραγματοποιηθούν ματς στο ιστορικό “Ολίμπικο”, όμως δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς το ίδιο και για τους Γερμανούς. Ο Δήμαρχο Μονάχου, Ντίτερ Ρίτερ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ράινερ Κοχ, και ζήτησε έξτρα υγειονομικά μέτρα ώστε να βελτιωθεί αισθητά η υπάρχουσα κατάσταση. «Όπως είναι τώρα τα πράγματα, είναι προφανές πως δεν μπορούμε να απορρίψουμε το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν οπαδοί στα γήπεδα τον Ιούνιο», ανέφερε για το Μόναχο και την υποψηφιότητά του, ο Δήμαρχος της πόλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος