FOLLOW US: facebook twitter

Έτοιμο το περίπτερο με τα βραχιολάκια για τον καρκίνο του μαστού στην πλατεία Πύργου (ΦΩΤΟΣ)

Ημερομηνία: 19-10-2021 | Συντάκτης:

Φοράμε την «ελπίδα»


Σε ροζ χρώματα, με μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας  «στολίζεται» η κεντρική πλατεία του Πύργου για την εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του μαστού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 18.30. Παράλληλα ένα καλαίσθητο περίπτερο στα χρώματα αυτής της εκστρατείας, έχει στηθεί ακριβώς μπροστά στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο όπου πωλούνται βραχιολάκια, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στο σύλλογο γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής».

Καλαίσθητα βραχιόλια που καλύπτουν τις απαιτήσεις μιας μεγάλης ηλικιακής γκάμας πωλούνται από το πρωί της Τρίτης (19/10) στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της κεντρικής πλατείας. Στολισμένα με ροζ χρώματα, μηνύματα ελπίδας αλλά και το γνώριμο πλέον σηματάκι ενημέρωσης και πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, ολοκληρώνουν τη σύνθεση του κοσμήματος. Πρόκειται για μια ξεχωριστή και πρωτότυπη ιδέα που σχεδίασε η άμισθη σύμβουλος του Δήμου Πύργου Φλώρα Παπαγιαννάκη, η οποία εναρμονίζεται πλήρως στο μήνυμα ελπίδας που στοχεύει να «περάσει» η εκδήλωση: «Ο  καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί…Όσο υπάρχει ΖΩΗ υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ».  Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή για τα βραχιολάκια είναι πολύ προσιτή και κυμαίνεται από 3 έως 5 ευρώ.

Παράλληλα, καθημερινά η πλατεία αλλάζει. Από το πρωί της Τρίτης, συνεργάτες του Δήμου Πύργου σε συνεργασία με τον δημοτικό σύμβουλο και υπεύθυνο του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννη Πλεμμένο τοποθέτησαν ενημερωτικές αφίσες καθώς και ευμεγέθη ροζ σήματα για τον καρκίνο του μαστού στα δέντρα.

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος