FOLLOW US: facebook twitter

Έτοιμο το Κατάκολο για το Πάσχα

Ημερομηνία: 29-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

marina-katakoloΑποκατάσταση στη χερσαία ζώνη της μαρίνας

Ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες αποκατάστασης στο χώρο που φιλοξένησε την εταιρία Κάστωρ στη μαρίνα Κατακόλου, στη διάρκεια των εργασιών για τον προσήνεμο μόλο, το παραλιακό κρηπίδωμα και την επέκταση του κεντρικού προβλήτα. Πλέον απομακρύνθηκαν οι μεταλλικές επιφάνειες της περίφραξης, ενώ ο χερσαίος χώρος που από το παρελθόν είχε προβλήματα στον ασφαλτοτάπητα, στρώθηκε εκ νέου με νέα άσφαλτο. Ο χώρος παραδίδεται και πάλι προς χρήση στους πολίτες και συνολικά η εικόνα του Κατακόλου είναι άκρως ικανοποιητική.

Πλέον τις άγιες ημέρες του Πάσχα το Κατάκολο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του με το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Τα συνεργεία χθες ολοκλήρωσαν την ασφαλτόστρωση της χερσαίας ζώνης της μαρίνας κάτι που είχε ζητήσει και η διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου, ώστε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη θετική εικόνα μετά τα έργα. Όμως οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ καθώς πρόκειται να γίνουν παρεμβάσεις και στο αλσύλλιο που ανήκει στον ΟΣΕ. Το ΔΛΤ Πύργου θα προχωρήσει μετά από συμφωνία σε ανάπλαση του χώρου ώστε να είναι έτοιμος να φιλοξενήσει εκδηλώσεις το καλοκαίρι που έρχεται, με καλύτερες προϋποθέσεις από ότι έως τώρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος