FOLLOW US: facebook twitter

Εθνικός Σκ.-ΠΑΟ Βάρδας 1-0: Μόνο με θαύμα η παραμονή!

Ημερομηνία: 03-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ήττα στο Μαχαιράδο για τους “πράσινους” και -7 από την ζώνη του υποβιβασμού

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας δεν τα κατάφερε χθες στη Ζάκυνθο, ηττήθηκε 1-0 στο Μαχαιράδο από τον Εθνικό Σκουλικάδου και πλέον πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Γ΄ Εθνική (είναι στο -7), κι ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (θέλει πέντε στα πέντε!). Ένα αποτέλεσμα πικρό για την ηλειακή ομάδα, καθώς πόνταρε πολλά στη νίκη στη Ζάκυνθο, ώστε να μειώσει την απόσταση από την προνομιούχο 7η θέση και να ελπίζει στην παραμονή στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές. Εντούτοις, οι «πράσινοι» δεν αξιοποίησαν την υπεροχή τους στο α΄ ημίχρονο και στις αρχές του β΄ μέρους, διάστημα κατά το οποίο ήταν καλύτεροι, και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες να σκοράρουν και να προηγηθούν, με σημαντικότερη του Κουλούρη στο 40΄ που έδιωξαν οι αμυντικοί του Εθνικού σχεδόν πάνω στη γραμμή της εστίας. Και ελάχιστα λεπτά πριν το ημίχρονο ο Λιόσης σούταρε από καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά μπλόκαρε ο Χατζηλάρι.

Στο β΄ ημίχρονο, στο 48΄ σουτ του Φερεκίδη στην εξωτερική πλευρά των διχτυών η μπάλα και στο 52΄ ο Νικολακόπουλος από το ύψος του πέναλτι είχε σουτ στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Χατζηλάρι. Η ατυχία έκανε ξανά την εμφάνισή της για τους “πράσινους” καθώς έχαναν αυτοί τις ευκαιρίες και ο Εθνικός ήταν αυτός που σκόραρε. Στο 58΄ ο Κακολύρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά και όλα πλέον ήταν υπέρ του Εθνικού. Στο 82΄ ο Μπλάτζιος έχασε ευκαιρία για το 2-0, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Στέλιος Λιβέρης και ο Μάριος Μαρούδας από πλευράς Εθνικού. Επόμενος αντίπαλος για τον ΠΑΟΒ, το αδιάφορο βαθμολογικά Διαβολίτσι, την προσεχή Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος».

Εθνικός Σκουλικάδου: Χατζηλάρι, Ελέζι, Πετεινίδης (46′ Κακολύρης), Μούστα, Λυρτζής, Μπλάτζιος, Τραγούδας (60′ Περιστέρης), Λιβέρης, Τσουκαλάς Β., Νακαγιάμα (88′ Αγαλιώτης), Ουατάρα (46′ Μαρούδας)

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Πολίτης, Καφεντζής (75′ Πλαστουργός), Νικολακόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Μαυρόπουλος, Λαθύρης, Λιόσης, Κουλούρης, Φερεκίδης (65′ Σταυρόπουλος), Πυρρής.

Φωτο: ioniansports.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος