FOLLOW US: facebook twitter

Εθνικός Γερακίου προς ΕΠΣΗ: «Ζητάμε ίσους όρους για όλους και όχι επιλεκτικά-Δεν θα πάρουμε μέρος στο νέο πρωτάθλημα»

Ημερομηνία: 05-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η πρώτη επίσημη αντίδραση για την αναδιάρθρωση που αποφάσισε η ΕΠΣ Ηλείας, ήρθε από τον Εθνικό Γερακίου, ο οποίος μέσω ανακοίνωσής του, ζητά να μάθει με ποιο σκεπτικό πάρθηκαν οι συγκεκριμένες αποφάσεις και επιπλέον απαιτεί ισονομία και ίσους όρους για όλες τις ομάδες και όχι επιλεκτικά.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Εθνικού Γερακίου:

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ηλείας περί «αναδιάρθρωσης» του ηλειακού ποδοσφαίρου, το Δ.Σ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αισθάνονται την ανάγκη να πουν τα παρακάτω:

Εμείς ουδέποτε ζητήσαμε χάρες, δεν κάναμε χατίρια, δεν εξυπηρέτησαμε συμφέροντα, δεν χαριστήκαμε σε κανέναν, δεν «πουλήσαμε» την αξία μας σαν σύλλογος και εν τέλει ποτέ δεν ευνοηθήκαμε από παρόμοιες αποφάσεις όπως την πρόσφατη.

Δεν θα αναφερθούμε στις άλλες κατηγορίες (Α1, Β΄) και στις παραμονές, ανόδους που αποφασίστηκαν σε αυτές αλλά θα θέσουμε κάποια ερωτήματα στους κυρίους της ΕΠΣ Ηλείας.

Με ποιο «σκεπτικό» κύριοι αποφασίσατε την άνοδο ΜΟΝΟ των τριών πρώτων ομάδων της Α2 ενώ απείχαν μόνο ΈΝΑΝ βαθμό από εμάς;

Πόσο ποιο δίκαιο θεωρείται το να παραμένουν στην Α1 ομάδες που θεωρητικά είχαν πέσει από τον Δεκέμβρη από το να ανέβουν άλλες 2 ομάδες από την Α2 (Δάφνη, Γεράκι) που πρωταγωνιστούσαν όλη τη χρονιά και είχαν πολλές πιθανότητες να ανέβουν, μαζί φυσικά με αυτές που ήδη ανέβηκαν;

Γιατί κύριοι ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ με το έτσι θέλω τον προγραμματισμό ενός ολοκλήρου χρόνου για εμάς και την οικονομική ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που έγινε με στόχο την άνοδο;

Κύριοι της ΕΠΣ ΔΕΝ ζητάμε χάρες ούτε ελεημοσύνη. Ζητάμε το αυτονόητο, ισονομία και ίσους όρους για όλους και όχι επιλεκτικά.

Υ. Γ. Με βάση τα παραπάνω και με την ισχύουσα κατάσταση στο ηλειακό ποδόσφαιρο, θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι ΔΕΝ είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε μέρος στο ερχόμενο πρωτάθλημα την ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος