FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Κορασίδων: Άνοδος στην League A, με Ζάγκλη στο βασικό σχήμα

Ημερομηνία: 30-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Εθνική Κορασίδων τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον 1ο όμιλο της League B του EURO WU-17 μετά τη νίκη της με 2-0 επί των Νησιών Φερόε στο LFF Stadium της Λιθουανίας και εξασφάλισε την άνοδο στην League A.

Μέλος της Εθνικής Ομάδας και βασική μάλιστα παίκτρια είναι η 16χρονη ταλαντούχα Πυργιώτισσα μεσοαμυντικός, Σοφία Ζάγκλη, η οποία ήταν στην 11άδα της Εθνικής Κορασίδων και στο ματς με τα Νησιά Φερόε. H Εθνική Ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο τουρνουά και πήρε δικαιωματικά το εισιτήριο ανόδου στην κορυφαία λίγκα της κατηγορίας.

Έπειτα από τη νίκη της πρεμιέρας στο παιχνίδι με τη Μολδαβία (5-0) και αυτήν επί της Λιθουανίας με το ίδιο σκορ (5-0), επικράτησε 2-0 των Νήσων Φερόε. Στο 21ο λεπτό η Ίβιτς μπήκε στη περιοχή από δεξιά, γύρισε τη μπάλα στην μεγάλη περιοχή και η επερχόμενη Φακίνου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ σημειώνοντας το 1-0. Στο 94ο λεπτό η Γιαννή με σουτ από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ελλάδα (Γ. Παπακώστας): Πεταλωτή, Κώστα, Βαλκάνη, Κωνιωτάκη (92΄ Κιουρεξίδου), Παντερή (70΄ Μαξ), Αργυρίου, Γιοβάνη, Ζάγκλη, Ίβιτς (70΄ Σιαφαρίκα), Φακίνου (89΄ Μούγιου), Λαζαράκη (46΄ Γιαννή).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος