FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Ελλάδας: Τζορτζ Μπάλντοκ, το νέο πρόσωπο

Ημερομηνία: 30-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών, ενόψει των αγώνων της στο UEFA Nations League με την Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (2/6) και το Κόσοβο στην Πρίστινα (5/6) και ακολούθως με την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Οι παίκτες που συμμετείχαν ήταν οι εξής: Μαυροπάνος, Ρότα, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Λημνιός, Γιακουμάκης, Μασούρας, Αθανασιάδης, Δουβίκας, Διούδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Σιώπης, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης.

Εντός της εβδομάδας θα ενσωματωθεί και ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα το δικαίωμα να αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδας, και κλήθηκε από τον Γουστάβο Πογέτ.

O Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν από τους διακριθέντες της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Premier League προτού υποβιβαστεί η ομάδα στην Championship. Πριν από μια δεκαετία έπαιξε στην ισλανδική Vestmannaeyjar, όπου μάλιστα είχε συμμετοχή στο Europa League παίζοντας κόντρα στην Σεντ Πάτρικς. Είχε παραχωρηθεί δανεικός από την ΜΚ Ντονς, από της οποίας τα τμήματα υποδομής είχε ξεκινήσει και είχε παίξει στην πρώτη ομάδα από το 2009 έως και το 2016. Αγωνίστηκε επίσης στην Τάμγουορθ και την Όξφορντ Γιουνάιτεντ πριν η Σέφιλντ τον κάνει δικό της το 2017. Ο Μπάλντοκ κατάφερε να γνωρίσει την λαμπερή Premier League με τις «λεπίδες», που την πρώτη τους σεζόν είχαν εντυπωσιάσει υπό τις οδηγίες του Κρις Γουάιλντερ.

Το 2020 ο νυν Έλληνας διεθνής είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με το κλαμπ μέχρι και το 2024. Πλέον, γνωρίζει ότι θα τον δουν πολλά περισσότερα μάτια με την γαλανόλευκη φανέλα…

Φωτο epo.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος