FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Ελλάδας: Στην πόρτα της εξόδου ο Αναστασιάδης

Ημερομηνία: 13-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Εθνική ομάδα γνώρισε «στραπάτσο» το βράδυ της Τρίτης από την Αρμενία, χάνοντας με 3-2 μέσα στο ΟΑΚΑ. Εκτός από το γεγονός ότι επρόκειτο για μία ταπεινωτική ήττα, πλέον η «γαλανόλευκη» εκτροχιάστηκε για τα καλά στη μάχη της 2ης θέσης του Ομίλου, που οδηγεί στην τελική φάση του Euro 2020.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ουσιαστικά «τελειωμένος» από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έπειτα κι από όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα. Οι ευθύνες εξάλλου του Αναστασιάδη είναι δεδομένες. Ακατανόητες επιλογές στον καταρτισμό της ενδεκάδας, παίκτες σε θέσεις που δεν έχουν ξαναπαίξει, εκτός αρχικού σχήματος βασικές μονάδες της Εθνικής, αλλαγή τερματοφύλακα σε τρίτο διαδοχικό ματς μέσα σε 10 μέρες.

Το πρωί της Τετάρτης βρέθηκαν ορισμένοι σύμβουλοι της Ομοσπονδίας στα γραφεία της ΕΠΟ, αλλά σε καμία περίπτωση για να παρθούν αποφάσεις για την Εθνική ομάδα. Η κουβέντα βέβαια από εδώ και πέρα αφορά περισσότερο στην επόμενη μέρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και ποια θα είναι η… μετά Αναστασιάδη εποχή. Για τον διάδοχο του Άγγελου, έχουν γραφτεί ήδη τα ονόματα των Μαρίνου Ουζουνίδη, Τραϊανού Δέλλα και Μανόλο Χιμένεθ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος