FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Ελλάδας: Στη μάχη του Nations League-Πρώτος αντίπαλος σήμερα η Β. Ιρλανδία

Ημερομηνία: 02-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τα εθνικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη ολοκληρώθηκαν. όπως και οι τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Champions League, Europa League και Europa Conference League και τις επόμενες δύο εβδομάδες την σκυτάλη παίρνει το Nations League, με την διεξαγωγή των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών. Η Εθνική Ελλάδας είναι στον 2ο Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Βόρεια Ιρλανδία, το Κόσοβο και την Κύπρο. Στόχος είναι η 1η θέση και η άνοδος στην Β΄ κατηγορία του Nations League.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Γουστάβο Πογέτ στον πάγκο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει σήμερα στο Μπέλφαστ την Βόρεια Ιρλανδία (ώρα έναρξης 21:45, τηλεοπτική μετάδοση από τον ALPHA). Ακολουθεί την προσεχή Κυριακή νέο εκτός έδρας παιχνίδι με το Κόσοβο στην Πρίστινα και την επόμενη εβδομάδα η Εθνική Ομάδα δίνει δύο παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, με την Κύπρο (Πέμπτη 9 Ιουνίου) και το Κόσοβο (Κυριακή 12 Ιουνίου). Στα αγωνιστικά εκτός πλάνων για το σημερινό ματς είναι ο Γιώργος Μασούρας, που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Η UEFA όρισε διαιτητή τον Βέλγο Έρικ Λάμπρεχτ και βοηθοί του θα είναι οι Ρίεν Βενιζέρε, Γιο Ντε Βέιρντ και 4ος ο Νέιθαν Βερμπούμεν.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος