FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Ελλάδας: Με Σπανούλη στο Προολυμπιακό

Ημερομηνία: 02-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το όνομα του Βασίλη Σπανούλη ξεχωρίζει στις επιλογές του Ρικ Πιτίνο για την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά. Το ταξίδι της Εθνικής για το Προολυμπιακό ξεκινά σήμερα, με την πρώτη συγκέντρωση των παικτών που επέλεξε ο Ρικ Πιτίνο, από την οποία θα απουσιάζουν οι διεθνείς από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Λαύριο και Προμηθέα, λόγω των υποχρεώσεών τους στην Basket League.

Ο head coach της «Γαλανόλευκης» επέλεξε φυσικά τον Βασίλη Σπανούλη, που επιστρέφει στην Εθνική μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, ενώ στη λίστα βρίσκονται κανονικά και οι παίκτες του Ολυμπιακού (Κώστας Σλούκας, Γιώργος Πρίντεζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος).

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα είναι διαθέσιμος στην πρώτη συγκέντρωση, ενώ η λίστα, που έγινε γνωστή μέσω της ΕΟΚ, περιλαμβάνει και αρκετά «φρέσκα» πρόσωπα.

Αναλυτικά οι επιλογές του Πιτίνο: Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Καββαδάς, Γιάννης Αθηναίου, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Παπαδάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Μέχρι την αναχώρηση για τον Καναδά, η Εθνική θα δώσει τρία φιλικά για το τουρνουά «Ακρόπολις», με το Μεξικό στις 18/6, το Πουέρτο Ρίκο στις 19/6 και τη Σερβία στις 20/6.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος