FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Ανδρών: Οι κλήσεις ενόψει Nations League

Ημερομηνία: 28-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή Τζον Φαν’τ Σχιπ για τα πρώτα ματς της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League.

Η Εθνική Ανδρών θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα 31 Αυγούστου ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της για το νέο UEFA Nations League με τη Σλοβενία στις 3 Σεπτεμβρίου και το Κόσοβο στις 6 Σεπτεμβρίου και με αφορμή την κλήση των διεθνών, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Τζον Φαν’τ Σχιπ προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Μετά τη 10μηνη διακοπή όλων των δραστηριοτήτων των εθνικών ομάδων λόγω της πανδημίας, επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση πάντα προσηλωμένοι στο «πλάνο Κατάρ» και την άμεση διπλή προτεραιότητα, αφενός να χτίζουμε μια νέα και συγχρόνως ανταγωνιστική ομάδα και αφετέρου να επιζητούμε υψηλά επίπεδα απόδοσης και καλά αποτελέσματα. Επανερχόμενοι μετά την ιδιαιτερότητα του τελευταίου 10μήνου, είναι σαφές ότι η υλοποίηση των στόχων μας απαιτεί τη συγκέντρωση, την αποφασιστικότητα και την προσήλωση όλων στην ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της.
Σε αυτό το πλαίσιο διατηρούμε τις κεντρικές αξίες της ομάδας μας  και δίνουμε πάλι ευκαιρίες στους παίκτες να δείξουν ότι θέλουν να παίξουν για την τιμή, το κύρος και τη διάκριση της ελληνικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Ανυπομονούμε για τα επερχόμενα παιχνίδια».

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες

Μπάρκας Βασίλης

Διούδης Σωκράτης

Πασχαλάκης Αλέξανδρος

Αμυντικοί

Τσιμίκας Κώστας

Γιαννούλης Δημήτρης

Μπακάκης Μιχάλης

Ρότα Λάζαρος

Σιόβας Δημήτρης

Μιχαηλίδης Γιάννης

Σταφυλίδης Κώστας

Λαμπρόπουλος Βασίλης

Σβάρνας Ευστράτιος

Μέσοι

Κουρμπέλης Δημήτρης

Ζέκα Κάρλος

Μπακασέτας Τάσος

Φορτούνης Κώστας

Μπουχαλάκης Ανδρέας

Μάνταλος Πέτρος

Κυριακόπουλος Γιώργος

Επιθετικοί

Φούντας Ταξιάρχης

Παυλίδης Βαγγέλης

Κουλούρης Ευθύμης

Λημνιός Δημήτρης

Τζόλης Χρήστος

Μασούρας Γιώργος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος