FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντικός καθαρισμός της Κυανής Ακτής!

Ημερομηνία: 22-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Περιβάλλον

Στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας της Κυανής Ακτής στην ευρύτερη περιοχή της Σπιάτζας προχώρησαν χθες το πρωί τα μέλη του Συλλόγου «Κυανή Ακτή», σε συνεργασία με τα μέλη του Συλλόγου Νέων Καταραχίου και του Φυσιολατρικού Συλλόγου Λίμνης Μουριάς.

Παρά τη ζέστη, μικροί και μεγάλοι, μέλη και φίλοι και των τριών συλλόγων, φόρεσαν τα καπέλα τους, τα γάντια τους και κρατώντας σακούλες απορριμμάτων μάζεψαν ό,τι είχε πεταχθεί στην άμμο και δημιουργούσε άσχημη εικόνα στην παραλία, μεταμορφώνοντας προς το καλύτερο την εικόνα της και κάνοντάς την ομορφότερη και ελκυστικότερη για κάθε επισκέπτη και λουόμενο.

Το μέλος του Φυσιολατρικού Συλλόγου Μουριάς, Σπύρος Σιδηροκαστρίτης, απέδωσε τα εύσημα σε όλους τους συντελεστές που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία και συνεργάστηκαν άψογα.

«Ο Φυσιολατρικός Σύλλογος λίμνης Μουριάς πάντα θετικός σε πρωτοβουλίες που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος στήριξε σήμερα την αξιέπαινη προσπάθεια του Συλλόγου “Κυανή Ακτή” για τον καθαρισμό της παραλίας μαζί με τον δραστήριο Σύλλογο Νέων Καταραχίου.Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές!» έγραψε στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος