FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού στο Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park στην Κυλλήνη με 58 πολύτιμες μονάδες αίματος

Ημερομηνία: 18-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με την καθολική συμμετοχή του προσωπικού του Ομίλου Grecotel πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη η ολοήμερη εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις του  Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park στην Κυλλήνη.

Για ακόμη μια φορά οι εργαζόμενοι του Ομίλου Grecotel απέδειξαν περίτρανα ότι στηρίζουν πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που έγινε σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου, προσφέροντας συνολικά 58 πολύτιμες μονάδες αίματος. Με τον τρόπο αυτό θα καλύψουν τυχόν ανάγκες σε αίμα των εργαζομένων και των οικογενειών τους.  Το προσωπικό μάλιστα αιμοδότησε με το χαμόγελο στα χείλη και με ολοφάνερη την έκφραση ικανοποίησης στα πρόσωπά τους για την συμβολή τους στην εκστρατεία συλλογής μονάδων αίματος από το Νοσοκομείο Πύργου που καθημερινά δίνει μεγάλο αγώνα να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.

Οι εθελοντές αιμοδότες υποβλήθηκαν στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο από την Δ/ντρια του Νοσοκομείου Πύργου Κωνσταντίνα Πανέτα και η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή των νοσηλευτριών Ράνιας Μπαρλαμά, Αθηνάς Κομπορόζου και Ιουλίας Παπαδοπούλου. Κάποιοι βεβαίως δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν εξαιτίας προβλημάτων υγείας που διαπιστώθηκαν κατά τον ιατρικό έλεγχο, ωστόσο αυτό που μετράει είναι η διάθεση όλων να προσφέρουν αίμα που είναι πολύτιμο για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, γυαλιά και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, γυαλιά

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, εσωτερικός χώρος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος