FOLLOW US: facebook twitter

Eθελοντική αιμοδοσία της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Πύργου: Πρόσφεραν ζωή με πλατύ χαμόγελο!

Ημερομηνία: 28-11-2022 | Συντάκτης:

Στο πλαίσιο των δράσεων με κοινωνικό αντίκτυπο οι εκπαιδευτικές μονάδες της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Πύργου, διοργάνωσαν  με την στήριξη της Μονάδας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, μια ακόμα εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο των εγκαταστάσεων του ΟΑΕΔ.

Έτσι, στα πλαίσια εθελοντισμού και ευαισθητοποίησης των μαθητών  για την προσφορά προς τον συνάνθρωπο , πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία όπου  μόνο αισιοδοξία για το μέλλον μπορείς να διακρίνεις, βλέποντας μαθητές να προσφέρουν με τόσο ενθουσιασμό, χαμόγελοκαι χαρά λίγο από το  αίμα τους στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και  ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Η γιατρός- βιοπαθολόγος της Μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου  κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη, εξέφρααε τη χαρά της για την συμμετοχή των παιδιών στην εθελοντική αιμοδοσία τονίζοντας ότι αυτοί θα είναι και οι μελλοντικοί εθελοντές αιμοδότες, ευχαριστώντας παράλληλα τους καθηγητές  των εκπαιδευτικών μονάδων του ΟΑΕΔ που έχουν αναλάβει την “μύηση” των παιδιών σε αυτήν την διαδικασία προσφοράς και αλληλεγγύης :

“ Νέα παιδιά αιμοδοτούν, μαθαίνουν το νόημα της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας κι έτσι συνεχίζουμε να τα βλέπουμε ξανά και ξανά στη μετέπειτα σταδιοδρομία τους! Όσα πάλι απ’ τα παιδιά δεν τα κατάφεραν σήμερα, προετοιμάζονται κατάλληλα με λαχτάρα μεγάλη για την επόμενη φορά!  Ένα μεγάλο μπράβο στους νέους μας!                                                 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διευθύντρια κα Κίτσου Όλγα, τον κ. Γιώργο Παρασκευόπουλο και ιδιαιτέρως στην καθηγήτρια κα Τούλα Δάκουρα, φωτεινό παράδειγμα για τους μαθητές της!”

Ε.Π.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος