FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική αιμοδοσία στο Σμίλα από τον Σύλλογο Αιμοδοτών «ο Άγιος Γεώργιος»: Συγκέντρωσαν 16 μονάδες αίματος

Ημερομηνία: 01-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

Με την συμμετοχή νέων και παλαιών εθελοντών αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η 6η εθελοντική αιμοδοσία στο Σμίλα, που διοργάνωσε με την συνδρομή του Σταθμού αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σμίλα «Ο Άγιος Γεώργιος», συγκεντρώνοντας 16 μονάδες αίματος.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στον χώρο του παλαιού σχολείου και η ανταπόκριση των εθελοντών ήταν συγκινητική, αφού ανάμεσα τους βρέθηκαν και νέοι αιμοδότες, κυρίως νέοι άνθρωποι, οι οποίοι αφιέρωσαν λίγο από τον χρόνο τους για προσφέρουν ζωή στους συνανθρώπους τους. Η αιμοδοσία φυσικά θα ήταν αδύνατη χωρίς την πολύτιμη συνδρομή των νοσηλευτών του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου Ράνιας Μπαρλαμά και Γρηγόρη Αργυρόπουλου, ενώ όλοι οι αιμοδότες υποβλήθηκαν νωρίτερα σε ιατρικό έλεγχο από τη Διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδσίας, Κωνσταντίνα Πανέτα. Οι 16 μονάδες αίματος αναμένεται να αυξηθούν, με την αιμοδοσία μελών της ποδοσφαιρικής ομάδας «Απόλλων» Σμίλα που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εθελοντική αιμοδοσία αφού είχαν αγώνα την Κυριακή και θα αιμοδοτήσουν απευθείας στο Σταθμό Αιμοδοσίας του Νσοκομείου Πύργου.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου,  θα κόψει την πίτα του, στο Κτήμα «Απολλώνιο» στις Καρούτες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος