FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 30-05-2022 | Συντάκτης:

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας σε συνεργασία με τους γιατρούς και το προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία προκειμένου να ενισχυθεί η Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουνίου, από 09:30 έως 13:00, στο ισόγειο  του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας (αίθουσα εκδηλώσεων).

Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κ. Νίκος Αναστασόπουλος, προσκαλούν όλους τους Δημότες, νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες, να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία, στηρίζοντας έμπρακτα το σύστημα Δημόσιας Υγείας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και κυρίως τον συνάνθρωπό μας. Mε την εθελοντική προσφορά αίματος κάνουμε ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ! Μόνο με 10 λεπτά από το χρόνο μας, προσφέρουμε ανιδιοτελώς στους πάσχοντες συνανθρώπους μας αισιοδοξία και ελπίδα.

Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον covid-19.  

Πληροφορίες

Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια), τηλέφωνο: 2624022549- Εσωτ.:151

Κέντρο Κοινότητας, τηλέφωνο: 2624022549- Εσωτ.: 5                     

-Το Κέντρο Κοινότητας  Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα  2014-2020».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος