FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική αιμοδοσία στο Aldemar στην Σκαφιδιά – 19 πολύτιμες φιάλες αίματος από τους εργαζόμενους

Ημερομηνία: 01-11-2022 | Συντάκτης:

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή  και εν ώρα εργασίας, η εθελοντική αιμοδοσία στο Aldemar Olympian Village στην Σκαφιδιά  σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

Με την πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων συγκεντρώθηκαν 19 φιάλες αίματος για την Τράπεζα Αίματος του Aldemar Resorts.. Στελέχη της διοίκησης αλλά και εργαζόμενοι σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος της Σκαφιδιάς, έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, με ένα δυναμικό παρόν στην εθελοντική αιμοδοσία όπου συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός μονάδων αίματος για την κοινή Τράπεζα Αίματος του Ομίλου. Οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στη μεγάλη σημασία της πρόληψης, καθώς επίσης και την αναγκαιότητα ύπαρξης Τράπεζας Αίματος, που έχει αποδειχθεί, κατά καιρούς, σανίδα σωτηρίας για κάποιες οικογένειες εργαζομένων του Ομίλου Aldemar. Παρούσα στην αιμοδοσία ήταν και η βιοπαθολογος ιατρός του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη που μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό που ανέλαβε την αιμοδοσία, προχώρησε στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την προσφορά ζωής.

Ο κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, αναφορικά με τις εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση σε όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου έχει τονίσει την σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας επισημαίνοντας ότι “Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο. Και αν η φράση της εποχής είναι ‘μας πίνουν το αίμα’, η απάντηση είναι ‘το φυλάμε για όσους πραγματικά το χρειάζονται’”.

Η Διεύθυνση του Aldemar Olympian Village Σκαφιδιάς  ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τους συμμετέχοντες για τη σωτήρια πράξη αλληλεγγύης τους.

Η Τράπεζα Αίματος της Aldemar Resorts, που πραγματοποιεί αιμοδοσίες σε ετήσια βάση, λειτουργεί σε συνεργασία με το Γ. Ν  Πύργου.

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος